Ai Internet nelimitat noaptea, timp de un an!

Noi vara nu dormim, tu? Cum să dormi, când ai atâtea de descoperit pe net! Pentru a te ajuta să evadezi de caniculă, îți oferim „Internet nelimitat noaptea”, de la 24:00 până la 06:00, la Abonamentele Internet ca lumea 160, 220 și 260.

Acum, imaginează-ți că în afară de cei 20, 30 sau 50 GB deja incluși în Abonament, mai ai și un an întreg de „Internet nelimitat noaptea”. Sună tentant, nu-i așa?

Oferta „Internet nelimitat noaptea” este disponibilă pentru toți abonații Internet ca lumea de la Moldcell:

- Dacă ai un abonament mai mic, migrează la unul dintre Abonamentele Internet ca lumea 160+, formând *888*4#ok și beneficiezi automat de Ofertă.
- Dacă ești abonat nou, primești Oferta „la pachet” automat, la conectare, pentru un an întreg.
- Iar dacă vrei să împarți traficul nocturn NELIMITAT cu o persoană dragă, îți recomandăm să alegi Abonament Internet ca lumea 220 sau 260, unde primești suplimentar încă o cartelă SIM, pentru utilizarea traficului inclus pe 2 dispozitive concomitent.

Află aici mai multe despre toate serviciile incluse în Abonamentele Internet ca lumea și poate îți găsești un modem sau router WiFi cu reducere. Avem muuuulte!

Condițiile Ofertei „Internet nelimitat noaptea”:
- Oferta este valabilă pentru persoane fizice, la conectare/activare până pe 31.10.2017.
- Traficul inclus în Abonament este valabil până la sfârșitul lunii și nu se transferă spre utilizare pentru luna următoare.
- Traficul inclus în opțiunea „Internet nelimitat noaptea” este valabil pentru utilizare între orele 24:00 – 06:00.
Odată migrat la unul dintre Abonamentele Internet ca lumea 160+, abonatul nu va putea reveni la opțiunea anterioară.
Migrarea la un abonament cu valoare mai mică este restricționat pentru participanții în campaniile active cu modem sau tabletă inclusă la conectare.
- Detalii – aici.