Moldcell

Telefonul mobil înlocuieşte zecile de carduri de reduceri

Telefonul mobil înlocuieşte zecile de carduri de reduceri

Telefonul Dumneavoastră vă deschide o întreagă lume. Cu ajutorul lui comunicați, navigați pe Internet, faceți notiţe, citiți cărţi şi chiar urmăriți filme sau canale TV. Iar fiind abonat Moldcell, sunteți şi mai norocos! Căci ai noştri primesc reduceri pe telefonul mobil şi atunci când merg la shopping sau ies la o cină în oraş.

Vreți să încercați și Dumneavoastră? Participați la proiectul Mclub - singurul program de reduceri pe telefonul mobil, care a devenit acum mai complex şi are un site nou, cu cele mai noi oferte, de la peste 125 parteneri din cele mai populare domenii, căci companiile postează ofertele cu reduceri atractive, iar toţi doritorii de a beneficia de ele, fac comanda online. Singura condiţie e să aveți un număr de telefon Abonament Moldcell sau Business Moldcell.

Turism, cafenele şi restaurante, shopping, frumuseţe şi sănătate – la Mclub găsiți reduceri de până la 50%!

Sunteți gata? Atunci accesați chiar acum www.moldcell.md/mclub şi urmați cei 5 paşi simpli pentru a primi reducerea:

  1. Înregistrați-vă pe site.
  2. Selectați oferta dorită.
  3. Faceți click pe butonul Comandă.
  4. Aşteptați un SMS cu codul reducerii Dvs. pe telefonul mobil.
  5. Prezentați codul reducerii înainte de a primi nota de plată (cecul).

Numărul partenerilor noştri creşte cu fiecare zi, de aceea, ori de câte ori mergeți la un salon de frumuseţe sau la o agenţie de turism etc., unde este afișat logoul Mclub, puteți solicita pe loc reducerea, prin modalitatea pe care deja o cunoașteți – SMS fără text la 9900. Ai noştri au reduceri!