Moldcell

Tablete perfecte pentru afacere

Tableta este cu adevărat un dispozitiv comod și simplu de utilizat. E bună de luat notițe în timpul convorbirilor sau de citit ultimele știri în pauza de cafea. Un manager în vânzări îşi poate demonstra produsele, un designer își poate arăta portofoliul, iar un specialist în marketing – o prezentare. O tabletă este perfectă pentru interacțiunea directă cu clientul, iar conectată la Internet Vă permite verificarea comodă și rapidă emailului şi să faceţi totul mult mai rapid.

Tableta Samsung Galaxy Tab 4 oferă maximum de portabilitate şi un design elegant. Partea din spate, din imitaţie de piele, adaugă o notă clasică de lux dispozitivului Galaxy Tab 4. Designul extrem de subţire şi de uşor, precum şi finisajele uşor rotunjite de pe partea din spate vă ajută să o ţineţi şi să o luaţi cu Dvs. indiferent unde călătoriţi, permiţând o utilizare confortabilă pentru o durată îndelungată.

Fanii iOS pot opta pentru un iPad Air 2, ce include aplicații puternice pentru activitățile de fiecare zi precum navigarea pe web, verificarea poștei electronice, editarea de filme și fotografii și dispune de tehnologia inovatoare Touch ID, care utilizează parola individualizată – amprenta Dvs.

Exclusiv pentru clienții Business, tabletele sunt disponibile la doar 1 leu şi cu 5 GB trafic Internet lunar, valabil o lună.

Mai jos găsiți abonamentele disponibile pentru fiecare model de tabletă:

Model Preț inițial Planul tarifar Abonament lunar Trafic inclus lunar Contract 
iPad Air 2 64GB 1 leu Internet ca lumea 800 lei 5 GB 24 luni
Samsung Tab 4 7.0" 1 leu Internet ca lumea 300 lei 5 GB 16 luni
Samsung Tab S2 9.6" 1 leu Internet ca lumea 800 lei 5 GB 20 luni
Samsung Tab E 1 leu Internet ca lumea 350 lei 5 GB 18 luni