Moldcell

SMS angro

Publicitate și notificare

Menţinerea clienţilor curenţi, dar şi atragerea celor noi sunt priorităţi pentru orice business. Acum, când condiţiile economice devin din ce în ce acerbe, iar fiecare are totuşi un telefon mobil, cea mai eficientă modalitate de a intra în contact cu clientul este expedierea de mesaje SMS.

SMS angro este soluţia simplă şi eficientă care Vă oferă rezultat imediat. SMS angro e creşterea veniturilor, a loialităţii, dar promovarea brandului cu investiţii minime.

Legătura cu clienţii

E nevoie să comunicaţi clienţilor un produs, serviciu sau ofertă nouă? Sau poate să îi informaţi despre o livrare? Toate se poate face prin SMS angro. Moldcell oferă atât posibilitatea notificărilor unice, cât şi expedieri în masă la câteva mii sau chiar zeci de mii de persoane.

Atragerea de noi clienţi

Acum puteţi expedia informaţii despre oferte exclusive, promoţii şi servicii sau produse noi bazei noastre de abonaţi şi să atrageţi astfel clienţi noi sau să creşteţi vânzările. Baza conţine aproximativ 100 000 de persoane şi este în permanentă creştere.

1 SMS = 0,40 lei (TVA inclus)

Avantaje

  • Creăm segmentarea după regiune, vârstă, gen, utilizarea etc.
  • Expediem mesaje din numele companiei Dvs.
  • Se achită fiecare comandă, nu există o plată lunară de abonament
  • Clienţii primesc mesajul în limba setată de către ei
  • Mesajele vor fi expediate numai în zilele lucrătoare, în intervalul 9:00 – 18:00, adică în „perioadă activă”

Pentru detalii adiţionale, Vă rugăm să Vă adresaţi la persoana responsabilă de compania Dvs. sau să sunaţi la tel. 022 206 060.