Finala - Moldova Are Talent

Mie, 31/12/2014 - 11:46 -- Ion Faina
31 decembrie 2014
Română

Ce seară… Ce atmosferă… Prestații spectaculoase, emoții, satisfacție și distracție maximă. Vineri, 26 decembrie, a avut loc marea finală a sezonului 2 „Moldova are Talent”. Cei 12 finaliști ne sunt cunoscuți  deja de ceva timp, dar dedicația sută la sută și mega explozia de talent s-a petrecut acum, în bătălia decisivă.

Oricât de pregătiți și dornici să câștige marele trofeu nu au fost toți concurenții, câștigătorul a trebuit să fie unul. Am fost din nou martorii unui show extraordinar de muzică și veselie adus de „Nistreni”, inteligență și creativitate exprimate în construirea cubulețelor Rubik de Roberto Lozovanu, patriotism profund expus în rap de „Full House”, mult dans, acrobații și voci excepționale. Însă, cel mai talentat sau, mai bine zis, cea mai talentată moldoveancă din acest an, conform rezultatului miilor de voturi, este Ana Munteanu. În primele 2 ediții tânăra l-a cântat pe Vladimir Vysotski, iar de această dată, Ana a venit cu o piesă franceză „Mon mec a moi”, de Patricia Kaas. A cântat dintr-o singură suflare, foarte sigură pe ea, dar, în același timp, delicat și grațios, hotărâtă să câștige. A surprins și nu și-a dezamăgit fanii, sau, mai mult de atât, a îndrăgostit de ea întreaga țară.

Noi le urăm tuturor participanților la acest proiect, multă inspirație, voință și putere în a atinge alte înălțimi. Finala „Moldova are Talent” a demonstrat că țara noastră are talente, e nevoie doar e de un pic de curaj și susținere ca acestea să fie descoperite.

Sărbători fericite, Moldova!