Eveniment „Viața merită trăită” – totaluri și realizări

Vin, 20/03/2015 - 10:19 -- semseoadmin
20 martie 2015
Română

„Toate familiile fericite sunt fericite la fel, iar fiecare familie nefericită, este nefericită în felul său”. (Lev Tolstoi)

Pe data de 14 martie 2015 a avut loc evenimentul de caritate „Viața merită trăită”, unde Moldcell și organizația „Salvați viața” au făcut familiile lui Ion Odobescu, a lui Eugen Hamițchi și a Taisiei Stoianova fericite. Dar, acest sprijin emoțional și financiar nu s-ar fi putut oferi fără bunătatea și ajutorul vostru.

A fost o zi frumoasă cu muzică, zâmbet, jocuri și concursuri creative pentru toți copiii și părinții ajunși la eveniment. Vă mulțumim tuturor pentru prezență, pentru bănuții, bancnotele și mesajele expediate întru oferirea sprijinului nemăsurabil celor ce au nevoie de el.

Amintim ca evenimentul a avut loc deja al treilea an consecutiv. De această dată s-au adunat în total 61 001 lei, dintre care:

  • bănuți – 33 441 lei
  • bancnote – 21 920 lei
  • SMS-uri expediate în valoare de – 5 640 lei

În cadrul campaniei lansate mai devreme „Împreună suntem o forță”, Moldcell continuă să colecteze 20% din suma achitată pentru Abonamentele participante în campanie şi a treia tranşă urmează să fie transferată către „Salvaţi viaţa”, e vorba du suma de113 332 lei Detalii aici.

În afară de asta, Vă amintim că numărul 0445 rămâne deschis, iar asta înseamnă că toţi abonaţii Moldcell mai pot dona câte 20 de lei pentru fiecare SMS expediat la numărul 0445. Pentru că bănuţ cu bănuţ salvăm vieţi de copii.

Împreună chiar suntem o forță, mare, sinceră și adevărată!

Mai multe poze de la eveniment puteţi găsi aici.