Participă într-o nouă ediție a tombolei Moldcell în perioada 02 ianuarie – 26 februarie 2017

Câștigă tableta Galaxy Tab 3 Lite (7 ") săptămânal sau 1000 lei în cont în fiecare zi într-o nouă ediție a tombolei Moldcell.

Galaxy Tab 3 Lite (7") este un dispozitiv ușor și subțire, cu o margine mai compactă, astfel încât să poată fi manevrat și cu o singură mână. Datorită bateriei mari, de 3.600 mAh, care maximizează portabilitatea, te poți bucura de până la 8 ore de redare video fără a avea nevoie de încărcător. Ecranul de 7 inci are o rezoluție optimă, concepută special pentru a-ți oferi o experiență mai bună de vizionare. În plus, bara de meniu este situată pe marginea dispozitivului și nu pe ecran, un avantaj pe care îl ai la îndemână pentru a profita din plin de experiența vizuală completă oferită de ecranul lat al tabletei Samsung din seria Galaxy Tab 3.

Ți-ai dorit o tabletă ușor de manevrat, cu productivitate maximă? Acum poate fi a ta fără mare efort!

Participă într-o nouă ediție a tombolei Moldcell

În perioada 02 ianuarie – 26 februarie 2017, participă la tombola Moldcell, ediția 6/2017, care îţi poate aduce o tabletă Galaxy Tab 3 Lite (7") în fiecare săptămână sau câte 1000 lei în cont în fiecare zi, de luni până joi.

Cum participi

Trimite un SMS (gratuit) fără conținut la numărul 2016 şi primești 20 MB trafic Internet, valabili 1 zi. În scurt timp vei primi un SMS cu un cod unic de participare în tombolă. Păstrează-l pentru a putea primi premiul în cazul în care vei fi printre norocoșii câștigători.

Succes!

Pentru condițiile tombolei ia cunoștință cu Regulamentul aici.

Codurile câștigătoare aici