Roaming din minute incluse: 10 minute cu doar 19 lei

Când nu te gândești la nimic altceva decât la o vacanță, toate trebuie să fie simple. Cu Abonament Moldcell ai grijă doar de bagaje, de restul avem grijă noi!

Fii conectat cu cei de acasă fără griji de supra costuri. Activează Roaming din minute incluse, ci, cu doar 19 lei, poţi primi 10 minute pentru apeluri de intrare şi de ieşire în schimbul a 100 minute naţionale. Pentru activarea minutelor Roaming, intră în meniul *222#.

Oferta este valabilă pentru următoarele țări: Europa și țările CSI (Albania, Andora, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Kazahstan, Kârgâzstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția, Spania, Tadjikistan, Turkmenistan, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, Uzbekistan, Israel, Canada, Statele Unite ala Americii).

Dacă nu ai încă Abonament Moldcell, e timpul să o faci. Fie că vii de la Cartelă sau de la alt operator, o faci simplu la orice magazin Moldcell.

Dacă ai activate mai multe pachete sau opțiuni în Roaming, minutele incluse în Abonament vor fi utilizate prioritar. Acestea pot fi activate ori de câte ori ai nevoie în limita minutelor naționale din Abonamentul tău. Odată activate, acestea sunt valabile 30 zile.

Iar dacă țara în care pleci nu este în lista țărilor de mai sus, poți economisi cu opțiunile Vacanță în Roaming sau Pachetele de servicii în Roaming.

O vacanță frumoasă să ai cu soare și gânduri liniștite.