Te așteptăm în cel mai mare magazin Moldcell din Căușeni!

Din 31 martie, ne găsești chiar în centrul orașului Căușeni, pe bd. M. Eminescu 10. Și dacă planifici o plimbare prin parcul din apropiere, te invităm să ne vizitezi, căci Moldcell are oferte pentru fiecare:

-20% la orice abonament
Cu Giga Ofertă ai 20% reducere la orice abonament, ceea ce înseamnă minute în rețea, naționale și internaționale incluse, până la nelimitat – de la doar 80 lei lunar. În plus, ai incluși 3, 5, 6 și... până la 30 GB de trafic Internet la viteza 4G.

Telefoane de la 1 leu
Îți dorești demult un telefon nou? La noi găsești modele de orice clasă și categorie de preț – de la accesibile până la Premium, cu achitare integrală, în rate sau la preț special online. Te sfătuim să atragi o atenție deosebită celor mai actuale smartphone-uri: General Mobile 5 Plus, Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy A5 și super oferta cu iPhone 6 (32 GB) la preț exclusiv de 8999 lei la Abonament.

Accesorii pentru orice gust
Te-ai decis cu telefonul? Perfect! E timpul să-l asortezi cu un accesoriu. Huse, căști, ceasuri și brățări inteligente – alege culoarea și modelul potrivit, iar dacă ai dubii, consultanții noștri sunt aici să te ajute.

Te așteptăm în fiecare zi cu oferte avantajoase, de luni până duminică, în inima or. Căușeni. Și dacă nu ești localnic, ai un motiv în plus să descoperi acest frumos oraș și... noul magazin Moldcell.