Toamna aceasta, ofertele bune sunt la Moldcell

Toamna aceasta te bucuri de cele mai bune prețuri la telefoane de top, sau primești un super telefon la doar 1 leu. Iar pentru comunicare ai cel mai avantajos plan tarifar, e-Abonament.

Acum e și mai avantajos să treci la Moldcell
Păstrează-ți numărul de la alt operator, alege Abonament Nelimitat de la 100 lei și primești un super telefon Huawei Y5p la doar 1 leu. Cu design remarcabil, 32 GB memorie, ecran 5,45” FulView HD și capacitate a bateriei care-ți permite 17 ore de video neîntrerupt, Huawei Y5p e cadoul perfect pentru tine sau elevul din familia ta.

Ofertă generoasă, fără semnarea unui contract fizic
Alege 
e-Abonament și primești 30 GB și 500 minute naționale lunar, la doar 80 lei, timp de 1 an! Activezi oferta singur, în aplicația My Moldcell, iar datorită combinației sale între Cartelă și Abonament, nu ”intri în minus” niciodată. e-Abonament e disponibil în toată țara, iar acum e deschis și pentru portare cu numărul de la alt operator. 

Oferte WOW la cele mai cumpărate telefoane
Vino să descoperi în magazine cea mai mare varietate de branduri și cele mai căutate smartphone-uri. De la noi nu vei pleca fără modelul îndrăgit, pentru că și prețurile te vor surprinde plăcut. 

Samsung Galaxy A71, cu ecran fără margini 6,7” sAMOLED, 4 camere pentru fotografii PRO, deblocare comodă și rapidă cu amprenta și baterie rezistentă de 4500 mAh, e cea mai bună alegere la doar 689 lei lunar, cu 0% credit timp de 12 luni. Ai trei culori incredibile, în orice magazin Moldcell sau la comandă prin tel. 078 000 444 și pe eshop.moldcell.md

Xiaomi Redmi Note 9, o adevărată bestie în performanță, îți asigură o experiență de utilizare unică cu ecran 6,53”, procesor puternic și rapid și o baterie rezistentă de 5020 mAh cu suport fast charging. Ai o ofertă în rate pe măsură, de la 329 lei lunar și 0% credit, timp de 12 luni. Vino să-i testezi puterea în magazine sau ți-l livrăm acasă la comandă prin apel la 078 000 444 și pe eshop.moldcell.md

Dotează-ți telefonul cu suficient trafic
Abonament Moldcell e pe cât de generos, pe atât de accesibil. Conectează-te, portează-ți numărul sau treci de la Cartelă, și te bucuri de 
50% reducere la Abonament și bonus trafic nelimitat. Te așteptăm în rețeaua de magazine, tot mai extinsă, sau intră în Magazinul Online, iar consultanții noștri te vor ajuta să găsești oferta perfectă.