Vino să stabilim un nou record împreună, într-o nouă ediție „Viața merită trăită”!

Și în 2017 suntem alături de Asociația „Salvați viața” pentru a contribui la colectarea de fonduri necesare pentru tratamentul copiilor grav bolnavi din RM. Este a 7-a ediție a acțiunii de caritate ”Viața merită trăită”.

Pe parcursul celor 6 ediții anterioare, am reușit împreună să colectăm 62.450.000 bănuți, adică 624 500 lei, bani care au ajutat 15 copii să recapete încredere în ziua de mâine!!

În acest an, ne propunem să facem mai mult, să stabilim un nou record împreună! Pe 16 decembrie, vă așteptăm împreună cu întreaga familie, echipa și toți prietenii, cu pușculițele de bănuți pe care să-i donăm pentru o cauză nobilă. Nu ezitați să invitați și picii cu voi, pentru că, mulțumită partenerilor noștri, Lego, Academia Prospera și Prolego, vă promitem o adevărată sărbătoare cu jocuri, master-class-uri, surprize și multă distracție! 

Vă așteptăm, deci, pe 16 decembrie, începând cu ora 10:00, în magazinele Moldcell pe adresa: 
str. Arborilor 21 (Shopping MallDova); 
str. Pușkin 30 (vis-a-vis de CC Sun City);
str. Alecu Russo 1/1 (în preajma CC Soiuz)

Știm că putem învinge – fiindcă avem susținerea voastră! Vă îndemnăm să răspândiți vestea ca să fim într-un număr record, în încrederea că vom aduna o sumă record. Pentru că a ajuta e simplu! 

***

Pentru toți cei care nu pot să ni se alăture pe 16 decembrie, Asociația Obștească „Salvați viața” și compania Moldcell propun câteva modalități de donație, simple și accesibile atât în țară, cât și peste hotare.
Abonații Moldcell, doritori să contribuie, o pot face expediind un SMS (pentru a dona 30 lei) la numărul 0445 sau au posibilitatea să doneze lunar 50 sau 100 lei, activând serviciul de donații programate la numărul scurt 4040. Pentru detalii accesați aici.

Oriunde v-ați  afla, puteți dona orice sumă prin transfer online. Pentru detalii, accesați www.savelife.md/donate

Toți banii acumulați în cadrul acțiunii de caritate  „Viața merită trăită” vor fi folosiți pentru a acoperi cheltuielile de tratament ale beneficiarilor AO „Salvați viața”. Pentru detalii, vă rugăm să accesați www.savelife.md