Într-o lume plină de oportunități, viața noastră se împarte totuși în Posibil și Imposibil. Avem oare suficient timp și curaj ca să ne realizăm visele?
 

Noi credem că DA!
De aceea îți oferim experiențe digitale unice ca să-ți urmezi calea și să ai încrederea că

#TotulEstePosibil

Îți aducem primii cele mai noi tehnologii

În anul 2020 îți aducem eSIM – tehnologie inovatoare lansată în premieră în Republica Moldova de compania Moldcell, fiind unicul operator de telefonie mobilă care oferea acest serviciu în portofoliu. eSIM reprezintă o cartelă SIM digitală incorporată în telefon și care valorifică la maxim potențialul smartphone-urilor de ultimă generație.
 

Descoperă eSIM


Recent, Moldcell a anunțaț o nouă premieră digitală – e-Contract. Acum, abonații Moldcell pot semna contractul de Abonament pe un dispozitiv electronic, iar contractul este expediat imediat la adresa de e-mail a abonatului, fără a tipări contractul. e-Contract – soluție inovativă prietenoasă cu mediul și simplă pentru client.

Îți oferim soluții digitale ca să-ți poți crește afacerea

Moldcell primul a prezentat serviciul M-DOC – soluție inovatoare de business care permite schimbul de documente și contracte în format electronic și semnarea acestora cu Semnătura Mobilă. M-DOC reprezintă un adevărat progres pentru mediul de afaceri din Republica Moldova și rămâne soluția cu care se pot lăuda doar câteva țări din lume.


Mai mult

Îți dăruim experiențe unice acasă, alături de cei dragi

Moldcell PLUS, serviciul Internet Fix + TV, a pus bazele unui nou model de business. Produsul capătă amploare printr-un număr de conectări tot mai mare și a devenit parte integrantă din portofoliul de produse și servicii Moldcell.

Asta permite companiei Moldcell să ofere soluții convergente prin completarea serviciilor deja existente de telefonie și internet mobil. Infrastructura Moldcell PLUS este contruită de la zero, utilizând doar echipament performant, ceea ce asigură viteză foarte înaltă a internetului și televiziune de înaltă calitate, cu un număr impunător de canale TV.

 

Află Oferta

Îți suntem mereu alături, chiar și în telefonul tău mobil

Magazinul Online Moldcell eShop, accesibil 24/7, asigură continuu disponibilitatea dispozitivelor, produselor și serviciilor Moldcell, cu posiblitatea de conectare și achitare online, și livrare gratuită pe întreg teritoriul țării.

Aplicația
My Moldcell, ajunsă în top cele mai descărcate și populare aplicații din Moldova, cu peste jumătate de milion de conturi create, oferă 100% independență în administrarea propriului număr și reprezintă o platformă de primă necesitate pentru clienții Moldcell.
 

Magazin Online

Creăm oportunități
pentru un loc mai bun de trai. Acasă.

Fundația Moldcell, lansată în 2020, reprezintă o platformă care reunește toate inițiativele și proiectele de responsabilitate social-corporativă ale companiei Moldcell. La doar 1 an de activitate, Fundația Moldcell a reușit să vină cu o contribuție substanțială în consolidarea eforturilor de combatere a pandemiei Covid-19; semnarea Memorandumului de Înțelegere între Asociația Companiilor din domeniul Industriilor Creative din Moldova și Fundația Moldcell, privind extinderea oportunităților educaționale digitale în Centrul Industriilor Creative ARTCOR; semnarea unui Acord de cooperare privind incluziunea digitală a persoanelor vârstnice prin dialog între generații cu Fondul ONU pentru Populație (UNFPA).

Moldcell a devenit prima companie din Moldova care s-a angajat oficial să sprijine obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU prin semnarea unui Memorandum de înțelegere cu ONU cu privire la sprijinul și promovarea obiectivelor de dezvoltare durabilă ONU.

 

Proiectele Fundației Moldcell