Noutăţi

 • 24
  Aug 2012

  Veniţi cu prietenii şi familia pe 27 august la concert cu extragere de premii şi aveţi şansa să câştigaţi un smartphone Samsung Galaxy Mini sau un modem şi număr cu 99 lei pe cont pentru navigare ca lumea, fără contract şi plată lunară!

 • 10
  Aug 2012

  Internetul a devenit vital, iar comunicarea cu cei dragi, chiar şi la sute de kilometri distanţă nu mai e un obstacol graţie reţelelor sociale. Ştim cât de mult ţineţi la comunicarea cu prietenii şi, pentru a Vă oferi posibilitatea să fiţi mereu online, lansăm serviciul Zero Vkontakte.

  Formaţi 0.vk.com sau o.vk.com din telefon, ca să aveţi acces gratuit la tot conţinutul text pe Vkontakte. Astfel, Veţi putea:

 • 06
  Aug 2012

  Cu Moldcell vacanţa de vară e şi mai interesantă! Fiţi la curent cu toate ştirile şi urmăriţi emisiunile preferate direct din telefon, oricât doriţi, pentru că noi Vă oferim TV mobil nelimitat, la doar 5 lei până pe 6 septembrie.

 • 02
  Aug 2012

  Acum aveţi şi mai mult confort în reîncărcarea contului. O puteţi face chiar acum, în timp ce citiţi această ştire, fără să ieşiţi din casă, rapid şi fără comision!