Noutăţi

 • 29
  Mar 2013

  Ştiri bune pentru toţi clienţii Moldcell! Noi am prelungit perioada de gratuitate pentru serviciul Semnătura mobilă tocmai până la 30 iunie 2013, ceea ce înseamnă că acum aveţi şi mai multe motive să optaţi pentru comoditate, căci Semnătura mobilă înlocuieşte buletinul Dvs. de identitate.

  Tot de ce aveţi nevoie pentru a beneficia de acest serviciu, este o cartelă SIM specială. Pentru a o obţine, e nevoie doar să parcurgeţi 5 paşi simpli:

 • 22
  Mar 2013

  Tot ce apreciaţi la iPad — ecranul strălucit, rapiditatea, camerele FaceTime și iSight, miile de aplicații uimitoare, bateria ce rezistă 10 ore — Veţi aprecia și la iPad mini. Pentru că el este exact la fel, doar mai comod şi Dvs. îl puteți ține într-o mână.

  Pe ecranul iPad mini, culorile sunt vibrante și textul este clar. Dar ceea ce îl face deosebit este mărimea sa. La 7,9 inchi, are dimensiunea perfectă pentru a oferi o experiență la fel de calitativă ca iPad.

 • 22
  Mar 2013

  Cu Samsung Galaxy S4 viața e mai bogată, mai simplă și mai distractivă. Fiecare funcție a acestui smartphone fost concepută ca să Vă ușureze viața de zi cu zi. Chiar mai mult, acesta Vă monitorizează sănătatea și starea de bine.

  Samsung Galaxy S4 aduce oamenii împreună atunci când sunt departe şi Dvs. puteţi împărtăşi cu prietenii muzică, jocuri şi fişiere la distanţă.