Noutăţi

 • 20
  Mai 2013

  Şi dacă tot e perioada vacanţelor, avem un smartphone ideal pentru cei ce nu se despart de telefon nici chiar la plajă :) Noul Sony Xperia Z este rezistent la apă şi praf, astfel încât va rezista în orice condiţii, fie că afară plouă sau că sunteți pe malul mării, pe nisip.

  Mai mult, dacă aveţi Sony Xperia Z cu Dvs., nu aveţi nevoie nici de aparat foto, căci acest smartphone are o cameră de tocmai 13 megapixeli, cu funcţie de înregistrare HDR (video), un ecran mare de 5 inci şi rezoluţie Full HD.

  Alte caracteristici:

 • 15
  Mai 2013

  Ştim că aţi visat de mult timp la această perioadă… perioada vacanţelor :) Şi dacă deja aţi planificat o călătorie peste hotare, dar vă faceţi griji, cum să menţineţi legătura cu cei de acasă şi să nu plătiţi prea mult pentru asta, noi venim cu o soluţie – opţiunea Vacanţă în Roaming.

 • 03
  Mai 2013

  Ştiri bune pentru utilizatorii planului tarifar Business Complet! Acum, Dvs. Veţi primi lunar cu 50% mai multe minute incluse în abonament, la fel ca şi noii clienţi, conectaţi la Abonament Business Complet.

  În plus, toate opţiunile Business Complet vin cu un telefon modern, la doar 1 leu, inclus în abonament! Rămâne doar să alegeţi opţiunea potrivită pentru Dvs.

  Abonament Business Complet cu servicii incluse

 • 03
  Mai 2013

  Astăzi lansăm o nouă ofertă pentru cei care preferă, în egală măsură, să sune şi să navigheze pe Internet. Acum, puteţi economisi timpul şi banii, în acelaşi timp, căci odată conectat la Internet ca lumea (abonament), primiţi ore de convorbiri în reţea, în fiecare lună, timp de 6 luni!

  Profitaţi de această ofertă chiar acum! E foarte simplu: