Noutăţi

 • 23
  Dec 2014

  Sărbătorile de iarnă se apropie! Se aud deja cetele de urători, clinchetele de clopoței, trăsura cu reni a lui Moș Crăciun și… muuulte smartphone-uri noi la Moldcell Business! Pentru că ne-ați fost alături și ne-ați întâmpinat călduros fiecare ofertă lansată și pentru că tradițional, la final de an se fac totalurile și se readuc în prim-plan  toate momentele și emoțiile pozitive, iată că acum venim cu cele mai tari și mult așteptate smarphone-uri ale lui 2014! Ca în 2015 să luați cu voi cele mai frumoase amintiri din anul care trece… și cele mai performante gadget-uri!

 • 17
  Dec 2014

  O afacere profitabilă începe de la o idee, care la rândul ei, capătă valoare numai prin implementare. Iar pentru că avem tineri deschiși spre noi perspective, dornici de a crea și de a plasa pe piața din Moldova servicii și produse inedite, comunitatea de afaceri Angry Business şi postul de televiziune MBC au lansat primul reality show de business din Republica Moldova, provocând 7 tineri inteligenți și ambițioși să demonstreze tuturor că SE POATE!

 • 12
  Dec 2014

  În ajunul sărbătorilor, venim cu o ofertă nouă de tablete - Lenovo Yoga 10.1", iPad Air 2, Samsung Galaxy Tab 4 10.1’’, Samsung Galaxy Tab S 10.5’’ și Vonino Sirius QS 7.9". Mai mult de atât, ca să vă bucurați din plin de libertatea navigării pe net, fără a avea alte griji în plus, toate ofertele includ 5 GB trafic internet.