Participă la campania ”24 ani Moldcell” cu 24 de premii aniversare. Premiul mare – Skoda Superb!

În perioada 1 martie – 27 aprilie 2024, activează opțiuni internet care te aduc mai aproape de cele 24 de premii aniversare: iPhone 15, scooter electric, aspirator robot, televizor 50” și multe altele! Iar cel mai norocos dintre participanți va pleca acasă cu Premiul mare – un automobil Skoda Superb!

 

Activează ușor prin my moldcell

 

O să-ți placă premiile

Cum să participi

Activează opțiunea specială 5 GB/30 lei pentru 7 zile și te înscrii automat în cursa pentru premii! În fiecare săptămână de opțiune activă, vei primi un cod nou de participare, și astfel îți crești șansele de câștig. Sau poți opta pentru opțiunea 250 MB pentru doar 3 lei pe zi, disponibilă și ea pentru participare.

Alege opțiunea preferată și activează ușor prin my moldcell – Opțiunile mele. Sau trimite SMS la numărul 1212 cu text ”3” pentru opțiunea 250 MB sau ”24” pentru opțiunea 5 GB. Pentru detalii suplimentare consultă regulamentul și condițiile de participare de mai jos.

 

Extragerea premiilor

La sfârșit de campanie vor fi desemnați 24 de câștigători. Codurile câștigătoare vor fi extrase în mod aleatoriu, folosind platforma electronică ”Moldcell Drawing”. Urmăriți pe site și rețelele noastre de socializare, unde vom anunța suplimentat data și ora extragerii, precum și canalele media unde evenimentul va fi prezentat live.

 

Activează ușor prin my moldcell

 

   
  Detalii campanie “24 ani Moldcell”
 

• Promoția se desfășoară în perioada 01.03 – 27.04.2024.
• La promoție pot participa toți abonații Moldcell, persoane fizice, care vor activa una din opțiunile internet participante: 5GB/30 lei pe 7 zile sau 250 MB/3 lei pe zi.
• Ghid activare opțiuni:

Opțiunea 250 MB/3 lei pe zi Opțiunea 5 GB / 30 lei pe 7 zile
1. Prin aplicația my moldcell – ”Opțiunile mele” 1. Prin aplicația my moldcell – ”Opțiunile mele”
2. Trimite SMS cu text “3” la 1212 (gratuit) 2. Trimite SMS cu text “24” la 1212 (gratuit)
- Păstrează codul unic de participare, primit drept răspuns la înregistrare - Păstrează codul unic de participare, primit drept răspuns la înregistrare
- Pentru a renunța la participare, expediază SMS cu text ”1” la numărul 1212 (gratuit) - Pentru a renunța la participare, expediază SMS cu text ”0” la numărul 1212 (gratuit)
- Pentru a verifica codul de participare, expediază SMS cu text ”2” la numărul 1212 (gratuit) - Pentru a verifica codul de participare, expediază SMS cu text ”5” la numărul 1212 (gratuit)

• Despre opțiunea 5GB / 30 lei:
- 5 GB trafic internet este valabil timp de 7 zile.
- la expirarea celor 7 zile, opțiunea se va prelungi automat.
- la fiecare achiziționare a opțiunii sau la fiecare prelungire, abonatul va primi un cod de participare diferit. Fiecare cod participă separat în extragere.
- Este posibilă activarea consecutivă a opțiunii în număr nelimitat. Autoprelungirea va fi disponibilă la ultima opțiune activată.

• Despre opțiunea 250 MB / 3 lei pe zi: 
- 250 MB trafic internet valabil timp 1 zi din momentul activării.
- La activare, se va oferi un cod de participare.
- Se consideră participant abonatul ce are opțiunea activă timp de 10 zile consecutiv în perioada 01.03.2024 – 27.04.2024.

• Se vor desemna 24 câștigători – câte unul pentru fiecare premiu din campanie:
- Skoda Superb x 1
- Play Station 5 x 3
- Televizor 50’ x 3
- Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra x 3
- Apple Watch series 9 x 3
- AirPods 3 x 3
- JBL Charge 5 x 3

• Codurile câștigătoare vor fi extrase aleatoriu, cu ajutorul platformei electronice „Moldcell Drawing”.
• Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul canalelor de comunicare online oficiale ale companiei, la fel și prin apel telefonic/SMS.
• Câștigătoiil vor fi anunțați suplimentar despre data, locul și modalitatea de ridicare a premiului.