13 idei pentru o primăvară de milioane, cu Moldcell Mclub

Știi de ce anul acesta februarie a avut o zi în plus? Ca să ai timp să-ți planifici primăvara oră cu oră, minut cu minut. Chiar dacă ești pe tocuri, tot alergi toată ziua. Oprește-te și ia o gură de aer. Uite de ce:
- tu chiar meriți un cadou, și nu doar unul, și nu doar de 8 martie ;)
- ideile de mai jos sunt atât de diferite, încât e imposibil să nu-ți placă cel puțin una.
- ai reduceri la toate și e chiar păcat să le pierzi. Unele valabile doar în martie, apropo.


Ai deschis calendarul? Perfect. Acum, hai notează-ți ce să NU faci. Da, ai văzut bine:

Să nu mai faci curat luna aceasta. Nici în casă, nici în mașină, nici la birou, nici măcar în scara blocului. O pot face în locul tău albinuțele de la iCleanOut. Ai 10% reducere la toate serviciile de curățenie.



Să nu mai calci haine și rufe. Și aici îți vine în ajutor iCleanOut. De data asta, cu 20% reducere. Nu-i nevoie să mergi undeva, nici măcar să ieși din casă. Vin albinuțele de la iCleanOut să ia hainele și rufele așa cum le-ai scos de pe frânghie, șifonate și dezordonate. Iar înapoi le primești călcate și aranjate, gata de pus în dulap.



Să nu mai gătești din obligație. Acum chiar vei găti de plăcere. Poate nu visezi la ea noaptea, dar cu siguranță îți va prinde bine în bucătărie: despre cratița antiaderentă de la BergHOFF vorbim. Sunt 3 cratițe, de fapt - concepute ca să-ți fie mai simplu să gătești și să gătești cu plăcere. Pe care o alegi? Mare (26 cm), mică (20 cm), medie (24 cm) sau toate 3 – tu decizi. Ai 25% reducere la toate.
Notat? Acum ia markerul roșu și bifează zilele în care te vei face frumoasă. Ai proceduri pe toată săptămâna:

Luni: ai procedură de înreptare a părului cu proteine de mătase SILIS SILK de la Framesi, în salon Olsi. Efect de lungă durată și 50% reducere din preț.
Marți: dacă ești studentă, ai 30% reducere la orice procedură în salonul Olsi – de la machiaj și frizuri până la peste 12 tipuri de masaj.
Miercuri: te programezi la cea mai inofensivă procedură de slăbit cu Presoterapie, la doar 99 lei, în salon DEIA. Apropo, știai că presoterapia se consideră de 800 de ori mai eficienta decât masajul?
Joi: începi să ai mai multă grijă de tine și să te alimentezi sănătos, cu verdețuri crescute ecologic chiar la noi în Moldova. Ai 10% reducere din preț. Apropo, EcoSalad îți asigură și livrarea.
Vineri: savurezi o cafea aromată în timp ce maiștrii de la AmbAvita îți fac manichiura. Ai și aici reducere – 15%.
Sâmbătă: alegi procedura de epilare care îți place ție, cu reducere, la EpilBar.
Duminică: îți pregătești o baie cu sare marina de la Relaxa Aromatherapy, cu 10% reducere.


După o săptămână de înfrumusețare, e timpul să petreci timpul cum știi tu mai frumos în oraș. Ai chef de ceva deosebit? Alege de aici:

Bucătăria japoneză, cu 10% reducere în restaurantul Jeraffe
Delicii din lumea exotică a Asiei Mijlocii, cu 10% reducere în restaurantul Caravan
Degustare de vinuri în restaurantul care adună vinuri de la 26 vinării locale. Ai 15% la tot meniul restarantului Wine Gogh.




Felicitări, tocmai ți-ai planificat o primăvară de neuitat. Acum, fii gata de marea surpriză: NU trebuie să alegi din aceste reduceri. Le poți avea pe toate-odată, chiar din telefonul tău mobil cu număr Moldcell. N-ai nevoie de carduri de reduceri, vouchere sau coduri. Ai intrat pe link, ai activat reducerea și… mergi liniștită să te faci frumoasă, să te relaxezi și să te distrezi.

O primăvară de milioane să ai. Iar dacă ți-a plăcut planul nostru, intră pe www.mclub.md să vezi ce interesant mai avem.