Iarna aceasta oferim cadouri și îi surprindem pe cei dragi cu daruri sub pomul de Crăciun, dar și pe cei care au nevoie de mai mult ajutor. Descoperă ofertele de iarnă de la Moldcell, fă-ți plinul de cadouri și hai să ne bucurăm #ÎmpreunăDeSărbători.

De la Moș Crăciun mai mult, de la noi CADOU la portare

Treci acum la Moldcell și primești până la 3500 lei cadou pentru a cumpăra orice telefon sau gadget. De la iPhone 13 la roboței de aspirare de la Xiaomi, sau poate folosești reducerea pentru a lua un Samsung Galaxy S22, Xiaomi Redmi 11 Pro, AirPods 3 sau Apple SE. Conectează unul din Abonamentele Next cu apeluri și trafic internet din plin și profită de reducere.

 

6/128GB
15 299 lei | 11 799 lei
6/128GB
19 499 lei | 15 999 lei
6/64GB
5 999 lei | 2 499 lei
White
4 799 lei | 1 299 lei
40mm
7 699 lei | 4 199 lei

Într-un nou an cu telefon nou și niciun leu în plus

Cumpără acum orice produs și ai 0% credit, timp de 10 luni. Smartphone-uri de top, cum ar Samsung Galaxy A53 sau A73 cu experiență de vizualizare de excepție, căști fără fir Galaxy Buds 2 Pro, Apple SE 2022, gadgeturi, accesorii... și lista continuă. Fără avans, comisioane sau dobândă. Vino în magazine sau comandă online.

Prea mult Internet nu există, mai ales de sărbători

Sărbătorile de iarnă își au farmecul său aparte, mai ales când ai mult net. Venim noi cu oferta perfectă. Conectează acum Abonament la doar 95 lei lunar cu apeluri naționale nelimitate, iar la conectare online primești 50 GB bonus trafic internet pentru rețele sociale. Hai să ne vizitezi în magazine sau conectează-te online, e simplu și ușor, plus că livrăm rapid unde ne zici.

De sărbători, ești în PLUS cu oferta magică la Fibră + TV

Serile în familie sunt mai călduroase cu Internet prin Fibră și televiziune digitală. Prinde cea mai tare ofertă din acest an de la Moldcell PLUS: Fibră + TV GRATUIT timp de 2 ani, la conectare Abonament NEXT. Te alegi cu Internet prin fibră de mare viteză,cu acoperire în orice colțișor al casei și televiziune cu cel mai bogat conținut ca să-i împăcăm pe toți din familie. Pentru conectare, sună 511.

În decembrie dăruim copiilor de două ori mai multă magie

Împreună de sărbători putem face mai mult. Pe parcursul lunii decembrie, toți abonații Moldcell, persoane fizice, au posibilitatea să donezi 40 lei. Tot ce trebuie să faci e să expediezi un SMS cu orice text la numărul 4040, iar noi vom dubla suma acumulată. Banii colectați vor fi direcționați către achiziționarea tabletelor cu trafic inclus pentru copiii aflați în grija asistenților parentali și familii social vulnerabile. Credem că toți cei mici trebuie să beneficieze în mod egal de acces la tehnologie pentru a putea să-și îndeplinească visurile și pentru a își urma pasiunile.