Aplicația My Moldcell îți aduce un smartphone 4G!

Peste 38 000 de abonați Moldcell nu mai sună la 444. Ei își administrează contul singuri, după bunul plac, chiar din telefon, cu ajutorul aplicației gratuite My Moldcell, disponibilă pe iOS sau Android. Ai încercat-o și tu? Dacă nu, e cel mai potrivit moment să o faci, pentru că ai de câștigat dublu:

  • Opțiunea Shake & Win, disponibilă inițial doar la instalarea aplicației, va fi accesibilă lunar! Așadar, pentru a primi minute, bani în cont sau MB de Internet, va fi suficient să scuturi o dată la 30 zile smartphoneul și să vezi pe ecran ce ai câștigat de data asta.
  • Fiecare utilizator My Moldcell participă automat în tombola, în care poate câștiga lunar un smartphone 4G – Samsung Galaxy J2 Prime. Condiția principală este să utilizezi cât mai des aplicația, în special, pentru activarea pachetelor de servicii. Cu cât mai multe pachete activezi – cu atât mai mari sunt șansele tale de câștig. Pentru toate condițiile de participare, consultă Regulamentul tombolei. 

Și astea nu sunt toate avantajele aplicației My Moldcell! În doar 2 săptămâni de la lansare, My Moldcell a ajuns în TOP 10 a celor mai descărcate aplicații din Moldova! Încearcă și tu, ca să te convingi că e cea mai utilă aplicație din smartphone-ul tău. Aplicația mobilă My Moldcell îți oferă libertatea să faci setarea dorită, fără a apela la un operator Moldcell. Odată ce descarci și instalezi aplicația, poți să: 

-  verifici starea contului, planul tarifar curent, opțiunile, serviciile și pachetele de servicii active;
-  vezi volumul consumului de servicii și frecvența reîncărcărilor efectuate;
-  reîncarci orice număr Moldcell, cu cardul bancar;
-  modifici planul tarifar curent;
-  activezi opțiuni și pachete adiționale;
-  activezi și dezactivezi servicii;
-  afli răspunsuri la cele mai frecvente întrebări;
-  contactezi un operator al Serviciului Clientelă Moldcell.