Moldcell este lider în portabilitate și în 2018

De mai bine de 5 ani de la lansarea portabilității numerelor în Republica Moldova, compania Moldcell este lider incontestabil la acest capitol, reușind în fiecare an să atragă cei mai mulți clienți. Ultimul raport al ANRCETI confirmă poziția de lider a companiei și pentru anul 2018, cu peste 14 mii de abonați portați în rețeaua sa. Ofertele fără precedent cu care compania Moldcell a întâmpinat portabilitatea și-au spus cuvântul. Dar ăsta nu e unicul motiv.

BackToSchool

Oferte atractive la portare. Fiecare abonat care portează în rețeaua Moldcell, beneficiază de 50% reducere la Abonament sau poate opta pentru oferte avantajoase, disponibile și la portare, la cele mai actuale modele de telefoane și gadgeturi.

Calitatea rețelei și viteza internet 4G. Abonații Moldcell se bucură din plin de asta, iar dublarea traficului internet generat pe parcursul anului trecut, în special în zona de Nord a țării, confirmă acest fapt.

Experiență deosebită în magazine și la cumpărare online. Au fost deschise 45 magazine noi, din care 26 doar în 2018, cu o gamă extrem de variată de smartphone-uri și gadgeturi, la cele mai avantajoase condiții.

Program de loialitate. Pe lângă reducerile din cadrul programului Mclub, abonații Moldcell au posibilitatea să schimbe punctele de loialitate acumulate pe minute și trafic internet sau să le valorifice în magazinele Moldcell.

Soluții inovative pentru mediul de afaceri. Virtual PBX este o soluție de telefonie inteligentă destinată companiilor ce urmăresc creșterea vânzărilor și îmbunătățirea relației cu clienții, dar și a căror activitate depinde, în mare parte, de convorbirile la telefon.

 

 

Aplicații mobile unice. Pe lângă aplicațiile Moldcell TV, Lifebox, Kaspersky Safe Kids și My Moldcell, în 2018 Moldcell a lansat 2 aplicații noi. Aplicația M-Security și îndrăgita aplicație BiP, cu care poți suna acasă de peste hotare la tarif național.

Responsabilitate socială. Anul 2018 a început fără griji… pe internet. Peste 2000 de părinți și copii din 8 cele mai mari orașe din țară au participat la seminarele gratuite despre siguranța online, în cadrul proiectului educațional Internet fără griji.

Cel mai bun angajator al anului 2018. Deja de 6 ani consecutiv, compania Moldcell este în top cei mai buni angajatori ai anului, iar în 2018 Moldcell a primit din nou această prestigioasă distincție. Descoperă toate pozițiile vacante – aici.  

Nivel înalt de satisfacție al clienților. Conform ultimului sondaj realizat, indicele de recomandare al companiei a crescut cu 4 puncte procentuale, iar abonații Moldcell au apreciat calitatea internetului, ofertele avantajoase, inclusiv ofertele regionale și oferta de Crăciun.

Retrospectiva 2018 este un început frumos de 2019. Anul care s-a încheiat a fost unul bun, iar noul an aduce noi oferte și un plus de beneficii pentru care merită să alegi Moldcell.