Despre Fundația Moldcell

Ne aducem contribuția la îmbunătățirea vieții în Moldova prin transformarea digitală, utilizarea tehnologiilor, asistență financiară și know-how, precum și prin implementarea proiectelor orientate spre atingerea Obiectivelor de dezvoltare durabilă ONU.

Fundația Moldcell susține și implementează proiecte sociale, educaționale, de afaceri, inovaționale, de cercetare, în beneficiul cetățenilor și pentru dezvoltarea țării, ghidați de Pilonii de Responsabilitate Digitală: Educație, Susținere și Investiții în Afaceri Sociale, Societate și implementarea Obiectivelor de dezvoltare durabilă.

Fundația Moldcell se inspiră din activitatea și rezultatele Fundației Chaudhary, creată de acționarii Moldcell –
CG Group.

   
  Mai multe despre Fundația Moldcell
  Fundația Moldcell, înregistrată cu numărul 1020620006263 este o organizație non-profit, neguvernamentală, apolitică, fără apartenență la vreun grup organizațional, dotată cu resurse pentru proiecte independente sau în colaborare cu alte organizații de caritate sau ONG-uri, orientată spre activități necomerciale, stipulate în statutul Fundației.
 

 

Scop

Scopul Fundației Moldcell este de a investi și implementa proiecte cu impact asupra societății, de schimbare spre bine și pe termen lung pentru Moldova, și anume:

  • Contribuția la crearea infrastructurii calitative, necesare pentru a asigura instruirea la nivel înalt al specialiștilor din domeniul TIC, precum și de a sprijini potențialul de cercetare al instituțiilor de învățământ.
  • Contribuția la creșterea investițiilor în mediului de afaceri, susținerea financiară a ideilor sociale de afaceri și oferirea sprijinului necesar pentru dezvoltarea acestora, precum și stimularea inovației și apariția crearea oportunităților în domeniul TIC.
  • Cooperarea cu organizații internaționale ce urmăresc obiective similare.

Video

 

Contacte

Telefon

022 444 444

Adresă

MD-2060, mun. Chisinau, str. Belgrad 3