Mesaje de divertisment

Atunci când nu găseşti cuvintele potrivite nu ai nici un motiv să-ţi faci griji. Serviciul Mesaje de divertisment îţi oferă o varietate imensă de mesaje de felicitare pentru diverse ocazii, declaraţii de dragoste, curiozităţi, aforizme şi proverbe cu care să-ţi surprinzi plăcut apropiaţii!

Dacă vrei să expediezi un mesaj frumos prietenilor de sărbători sau o declaraţie de dragoste persoanei iubite pregătită de noi, trebuie doar să introduci numărul de telefon al destinatarului. Formează *555*2#ok şi selectează una din cele 2 opţiuni:

1. HolidayMania: Zi de naştere, Crăciun, Anul Nou, 8 Martie, Paşte.

2. LoveMania (declaraţii de dragoste)

Costul unui SMS – 3,60 lei, TVA inclus. Serviciul funcţionează în baza solicitării unice. Mesajele sunt selectate aleatoriu de către sistem. Limba mesajului depinde de setările profilului tău în sistem. Pentru a modifica setările limbii, expediază mesaj SMS cu textul RUS pentru limba rusă, ROM pentru limba romăna şi ENG pentru limba engleză la numărul 0. Preţul mesajului este egal cu tariful unui mesaj SMS naţional.

Iar dacă vrei să primeşti un SMS cu informaţii interesante sau o recomandare de film, carte sau statut în reţele sociale, formează *555*2*3#ok şi selectează opţiunea care te interesează (ca solicitare unică sau în bază de abonament):

3. InfoMania: StatusMania, KinoMania, FactoMania, BookMania, ProverboMania, AforismoMania.

Costul unui SMS recepţionat – 2,00 lei, TVA inclus. Mesajele sunt selectate aleatoriu de către sistem. Odată ce accesezi serviciul dorit, vei selecta limba în care doreşti să primeşti mesajele. Poţi solicita mesajele din meniul *555*2*3#ok chiar şi în 3 limbi simultan.

Navigarea prin meniul serviciului „Mesaje de divertisment” este gratuită. Se va tarifa fiecare solicitare a serviciului. Serviciu este disponibil în reţeaua Moldcell. Pentru dezactivare, formează *555*2*3*7#ok.