Mesaje informative

Serviciul nu mai este disponibil de pe 01.09.2020.

Poţi fi la curent cu toate ştirile, noutăţile şi cu tot ce s-a întâmplat în ultima oră.

Serviciul Mesaje informative a fost creat special pentru a putea fi accesat direct de pe telefonul tău mobil, pentru ca tu să devii mai informat, mai relaxat şi mai eficient.

Accesează meniul Mesaje informative prin formarea codului *555*1#ok şi alege secţiunea de care ai nevoie. Iar pentru ca să fii întotdeauna la curent, fiecare din categorie poate fi accesată atât o singură dată, cât şi în bază de abonament. Astfel, vei primi mesaje cu ultimele noutăţi imediat ce acestea apar, fără a fi nevoie să accesezi de fiecare dată meniul Mesaje informative.

Opţiunile meniului Mesaje informative sunt:
  1. Ştiri – pentru ca a devenit imposibil să fii în pas cu timpul fără a fi informat, te ţinem la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău! Astfel, de trei ori pe zi îţi oferim cele mai diverse şi actuale informaţii din domeniul politic, economic, social, sportiv şi al ştirilor externe. 
  2. Meteo – este important să fii mereu gata pentru ziua ce urmează, ca să-ţi poţi face planuri, inclusiv în dependenţă de starea vremii de afară. De aceea aici te informăm referitor la prognoza meteo zilnică pentru Chişinău, zona de Nord şi Sud a Moldovei. Suplimentar obişnuitei informaţii meteo, aici găseşti informaţii cu referire la presiunea atmosferică şi previziuni pentru următoarele 3 zile. 
  3. Horoscop – nu contează dacă crezi sau nu în predicţiile astrale. Scopul final al acestora este să-i ajute pe unii în luarea unor decizii şi să-i distreze pe alţii! Opţiunea respectivă include predicţiile astrale zilnice pentru cele 12 semne zodiacale, referitoare la business, viaţa de familie, sănătate şi dragoste.
  4. Sărbători – calendar ortodox şi catolic 
  5. Timp liber – află programul sălilor de concerte, expoziţii, al cluburilor de noapte, teatrelor şi cinema.
  6. Cursuri valutare – când ai nevoie să ştii evoluţia cursului valutar, aici vei găsi cotaţiile pentru cele mai importante monede tranzacţionate, conform cursului zilnic stabilit de către Banca Naţională a Moldovei.
  7. Abonamente – aici găseşti lista opţiunilor la care eşti abonat.
  8. Program TV – include posturile de televiziune Prime, TNT, ProTV, Moldova 1, TV7/NTV, STS şi Acasă.

Fiecare mesaj primit ca urmare a solicitării, inclusiv acţiunea de abonare la Mesajele informative, se tarifează cu 1 leu (inclusiv TVA).

Mesajele informative sunt accesibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în versiunile română şi rusă.

Ți-am pregătit cele mai tari oferte de la partenerii noștri. Abonează-te la serviciul Mesaje informative ca să știi mereu care sunt noile servicii oferite sau pentru a afla și te bucura de cele mai exclusive reduceri.

Pentru a renunța la serviciu – sună la 444, apel gratuit.