Conectează sau treci la Abonament Next 170, 200 sau 270
și uita de grija costurilor pentru Roaming în România

Next 170
NELIMITAT
apeluri în rețea
750 min
și 100 SMS

naționale
+ roaming în România
25 GB inclusiv5 GB roaming în România
170 lei
Next 200
NELIMITAT
apeluri în rețea
1500 min
și 100 SMS

naționale
+ roaming în România
50 GB inclusiv7 GB roaming în România
200 lei
Next 270
NELIMITAT min și 100 SMS
naționale+ roaming în România
30 minute/SMS
internaționale
100 GB inclusiv10 GB roaming în România
270 lei


Vezi toate Abonamentele Next >>

   
  Condiții de utilizare a serviciilor Roaming în România cu Abonament Next 
 
 • Apelurile locale şi cele spre Moldova se taxează din minutele naționale incluse în abonament, conform coeficientului: 1 minut în Roaming România = 1 minut național. După epuizarea minutelor naţionale din abonament, tariful extra abonament pentru apeluri va constitui 1,99 lei/ minut.
 • Apelurile de intrare pentru abonații existenți Next 170 și 250, precum și Abonament Next 170, 200 și 270 aflați în Roaming în România sunt gratuite.
 • Apeluri internaționale inițiate în Roaming în România vor fi tarifate la preț de 15 lei/minut.
 • SMS în Roaming în Romania se utilizează din SMS naționale incluse în abonament, conform coeficientului 1:1. După epuzairea mesajelor SMS naţionale incluse în abonament, tariful extra abonament va fi de 0,99 lei / SMS. Notă: 1 SMS expediat din Roaming în altă țară se taxează în conformitate cu 1 SMS internațional, plus tariful pentru 1 SMS de ieșire în funcție de zona Roaming.
 • Serviciul Internet poate fi utilizat din traficul inclus în Abonament, conform coeficientului: 1:1, pâna la 5 GB în Roaming în România cu Abonament Next 170, pâna la 7 GB în Roaming în România cu Abonament Next 200 și pâna 10 GB cu Abonament Next 250 și 270.
 • Traficul Internet utilizat extra Abonament în România va fi tarifat cu 0,50 lei / MB,  cu intervalul de tarifare de 10 KB.
 • Traficul inclus în opțiunile Extra și alte opțiuni locale nu este disponibil în Roaming România.
 • Minutele, SMS și traficul Internet pentru România, inclus în Abonamentele Next 170 - 270, vor avea prioritate în raport cu opțiunile Roaming, inclusiv Vacanța în Roaming și alte opțiuni cu trafic inclus în Roaming.  
 • Opțiuni adiționale care includ minute naționale (inclusiv cele de loialitate) nu poti fi utilizate în Roaming.
 • Condiţiile tarifare menţionate mai sus nu se aplică apelurilor şi SMS-urilor expediate spre numere cu tarif special (Premium) şi spre reţele din regiunea transnistreană. Alte condiții de utilizare a Abonamentului Next rămân neschimbate.
   
   
  Condiții de utilizare responsabilă a serviciilor din Abonament  
 
 • Minutele și traficul inclus pot fi folosite în perioada activă a numărului.
 • Utilizatorul este responsabil pentru utilizarea cu rea voință sau abuzivă a ofertelor/opţiunilor promoţionale. Printre acestea se numără: folosirea în scopuri comerciale (cu sau fără plată) a serviciilor către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat către terţi; generarea traficului cu ajutorul unor echipamente/sisteme automate; expedierea SMS-urilor către mai mult de 200 destinatari unici în decursul unei perioade de facturare (pentru utilizatorii opțiunilor SMS naționale nelimitate); utilizarea ofertei/opţiunii în scopul obţinerii de avantaje materiale şi/sau provocării de daune companiei Moldcell sau unor terţe persoane, precum şi alte activităţi ce contravin legislaţiei în vigoare.
 • Moldcell va opri orice folosire abuzivă, ilegală şi/sau contrară prevederilor Contractului de Abonament, precum şi orice tentativă de fraudă în care să fie prejudiciat în orice fel Moldcell sau terţele părţi. Mijloacele de oprire a activităților enumerate mai sus cuprind, fără a se limita: dezactivarea ofertei/opţiunii, refuzul activării unei oferte/opţiuni noi, suspendarea totală sau parţială a Serviciilor, rezilierea unilaterală a contractului de abonament, inclusiv recuperarea prejudiciului cauzat de utilizator. În caz de depistare a fraudei, precum şi în cazul suspiciunii de fraudă, Moldcell va informa instituțiile/autoritățile competente.
 • Condițiile de utilizare a serviciului Roaming vezi aici.
   

Asta DA ofertă! Tarife reduse la apeluri, mesaje și Internet în Roaming România pentru toți la Cartelă și alte Abonamente Moldcell

Tarife speciale la apeluri:

Țară Apel local / Apel către Moldova Apel internațional Apel de intrare SMS
România 1,99 lei/min 15 lei / min 1,99 lei/min 0,99 lei / SMS

Tarife speciale la trafic Internet:  

Plan tarifar Cartelă Moldcell 3 lei / MB
Alte planuri tarifare Abonament Moldcell 0,50 lei / MB

 

Economisește și mai mult cu opțiunile Roaming
Fie că ești la Cartelă sau Abonament Moldcell, ai tarife și reduceri WOW la apelurile și Internet în România cu opțiunile Roaming dedicate

Vacanță în Roaming
Costul activării opțiunii – 50 lei pe 30 zile

Țara Tarif special
Apel de ieșire Apel de intrare Trafic Internet
România 1 leu / min 1 leu / min 0,10 lei / MB

Opțiunile Internet în Roaming

Țara Trafic inclus   Preț opțiune Termen valabilitate
România 3 GB 290 lei 10 zile
1 GB 190 lei 10 zile
300 MB 90 lei 10 zile

Vezi toate opțiunile internet în roaming aici.

Cum activezi opțiunile
Alege orice metodă comodă pentru tine: în aplicația My Moldcell, sau formează în telefon *222*4*3#ok, sau vino în orice magazin direct Moldcell Center.  

   
  Condiții Vacanță în Roaming și Opțiuni Internet în Roaming
 
 • Opțiuni disponibile pentru utilizatorii Cartelă și Abonament Moldcell.
 • Vacanță în Roaming: Costul activării opțiunii – 50 lei pe 30 zile. Pentru alte țări incluse în opțiunea Vacanță în Roaming condițiile rămân neschimbate: tarif apeluri de intrare 3,50 lei / min, apeluri de ieșire și trafic Internet 7,50 lei / min / MB. SMS expediat se tarifează la tarif standard.