MMS

Începând cu 25.06.2019 serviciul de mesagerie MMS nu va mai fi disponibil. Îl puteți înlocui cu aplicația BiP, care vă oferă şi mai multe posibilități. Mai multe detalii despre BiP aici www.moldcell.md/bip

Fii creativ, comunică cu cei dragi şi bucuraţi-vă împreună! MMS îţi permite să expediezi imagini, fotografii, fişiere video sau audio la alte telefoane mobile sau la adrese de email. Totodată poţi accesa portalul www.mms.md care îţi oferă un mod interactiv şi personalizat de gestionare a contului tău MMS. Aici poţi vizualiza şi înregistra Mesajele multimedia recepţionate şi expediate, încărca fişierele de imagini şi sunete precum şi să defineşti regulile care vor fi aplicate mesajelor venite.

Un şir întreg de aplicaţii funcţionale sunt disponibile în magazinele de specialitate, la unii distribuitori de telefoane mobile sau pe Internet. Poţi descărca pe telefon aplicaţii cum ar fi: editoare foto, programe pentru activarea MMS mult-page, programe grafice şi multe altele. Cu astfel de aplicaţii vei putea:

  • să editezi imaginile şi clipurile tale înainte de expediere;
  • să creezi imagini de fond proprii şi să le salvezi pe ecranul telefonului tău mobil sau să le expediezi prietenilor tăi;
  • să creezi cărţi de vizită în imagini, felicitări şi invitaţii, pe care, ulterior, le vei expedia prin MMS.

Pentru a beneficia de serviciul MMS, este necesar să ai un smartphone. Pentru activarea serviciului expediază un SMS fără conţinut la numărul scurt 433.