Compania Moldcell s-a clasat pe locul 1 în Topul celor mai buni angajatori din Republica Moldova

Moldcell s-a clasat pe locul 1 în Topul celor mai buni angajatori din Republica Moldova, conform studiului ”Employer Brand Perception Survey 2022”, organizat de AXA Management Consulting. Astfel, ne reconfirmăm poziția de business cu față umană #DigitallyHuman, asigurând condiții excelente de muncă, un climat bazat pe spirit de echipă și practici în care nevoile angajaților sunt o prioritate.

Irina Strajescu, Director Departament Oameni și Comunicare, Moldcell
”Această distincție confirmă repetat eficiența strategiei de business a companiei centrată pe oameni, dezvoltarea talentelor și starea de bine a angajaților. Suntem o companie Digitally Human – toate inovațiile digitale Moldcell le lansăm pentru și cu ajutorul oamenilor pe care îi prețuim cel mai mult având o abordare individuală ce asigură acea bunăstare (fizică, financiară, emoțională, psihologică, socială, etc) de care au nevoie colegii noștri. De la învățare continuă și creșterea în carieră, programe de wellness și beneficii pentru sănătate, până la program flexibil de lucru și o cultură corporativă bazată pe valorile Inspire - Act - Win, precum și posibilitatea de a contribui în dezvoltarea societății prin proiectele Fundației Moldcell – prin toate aceste acțiuni și proiecte ne-am angajat să creăm un mediu de lucru care să contribuie la starea de bine a angajaților.”

La Moldcell, ne angajăm să creăm un mediu de lucru în care oamenii noștri să poată excela și să prospere. Credem că munca ar trebui să fie un loc în care îți poți găsi atât împlinirea, cât și plăcerea. În calitate de companie digitală internațională cu standarde înalte pentru afaceri responsabile, etică și conformitate, oferim angajaților noștri un mediu de lucru unic și inovator. Cu proiecte lansate în premieră pentru Moldova, echipa noastră dobândește constant abilități și experiențe valoroase care ne diferențiază de ceilalți angajatori.

Indiferent dacă îți începi cariera sau cauți o schimbare, Moldcell oferă oportunități de dezvoltare pentru specialiștii din toate domeniile. Cu poziții de entry-level la call centru sau magazine și posibilitatea de a progresa rapid în domenii precum Marketing, Business și Inovații, IT, Tehnology, Oameni și Comunicare, Moldcell este locul perfect pentru a începe să-ți dezvolți cariera.

Pe lângă un salariu competitiv și un pachet de beneficii, să lucrezi la Moldcell înseamnă să faci parte dintr-o echipă care apreciază bunăstarea angajaților săi. Acţionarii noştri, grupul CG Corp Global, promovează „afacerea cu chip uman”, iar această filozofie se reflectă în tot ceea ce facem, inclusiv în activităţile Fundaţiei Moldcell care le permite oamenilor noştri să se implice și să aducă schimbări în comunitatea în care trăiesc şi muncesc.

Dacă ești în căutarea unei companii de succes, care își prețuiește angajații, oferă oportunități de creștere, alătură-te echipei noastre. Vezi lista de posturi vacante și toate beneficiile oferite aici: https://www.moldcell.md/rom/cariera