Vine marea finală V1 Challenge Moldova!

Mie, 14/08/2013 - 16:20 -- semseoadmin
14 august 2013
Română

Viteză nebună, valuri de praf, trasee încurcate, trucuri periculoase, temperaturi uneori de peste 30 grade, lacrimi, şampanie şi emoţii, emoţii, emoţii – prin toate astea au trecut cei mai bravi piloţi, cei mai buni dintre cei buni, selectaţi în probele serioase din campionatul V1 Challenge 2013.

Aceleaşi emoţii le-am retrăit şi noi, cei care am urmărit cu sufletul la gură, de la o cursă la alta victorii, eşecuri, bucurii şi dezamăgiri. Lupta a fost grea, cu atât mai mult că nu toţi din cei 10 piloţi sunt profesionişti!  Să-ţi rişti viaţa pentru adrenalină e mai mult decât impresionant şi acest gest merită tot respectul.

Vino să vezi un spectacol de neimaginat şi să-i susţii pe campionii V1 în ultima şi cea mai crâncenă luptă din acest sezon. Cei 10 piloţi V1 Challenge, care au luptat cot la cot încă de la începutul lui iunie, în 4 oraşe ale ţării, pe trasee diferite, se vor întâlni pe 6 octombrie la Chişinău, pentru a pune punct bătăliei şi a aplauda câştigătorii.

Dacă ai fost cu noi şi la alte curse V1, ştii că îţi pregătim şi surprize speciale. În marea finală, surprizele vor fi şi mai multe! Urmăreşte-ne, să vezi ce ţi-am pregătit.