Treci identificarea completă sau
parțială și ai

BONUS GARANTAT

Efectuează identificarea completă sau parțială și primești bonus garantat de 100 lei în aplicație

În perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, dacă efectuezi identificarea pentru moldcell money, fie parțială sau completă, primești un bonus garantat în valoare de 100 de lei. Oferta este disponibilă pentru toți utilizatorii care trec pentru prima dată procesul de identificare în perioada promoțională. Bonusul va fi acordat primilor 1000 de utilizatori, în decurs de până 3 zile lucrătoare.

Cum poți efectua identificarea?

Identificarea parțială poate fi realizată cu ușurință direct din aplicația moldcell money. Vezi ghidul VIDEO. Dacă dorești să treci identificarea completă, te așteptăm cu drag în oricare dintre magazinele Moldcell. În ambele cazuri, asigură-te că ai la tine buletinul de identitate, iar întregul proces nu va dura mai mult de 5 minute.

Află mai multe despre beneficiile identificării complete aici. Pentru detalii privind condițiile de participare, vezi Regulamentul.

moldcell money

Servicii financiare digitale prin noua aplicație moldcell money. E sigur, ușor de utilizat și cu beneficii unice:

Descarcă aplicația moldcell money

Disponibil utilizatorilor din orice rețea

Aplicația moldcell money este disponibil atât pentru abonații Moldcell, cât și pentru utilizatorii altor rețele naționale.

Transferi bani către orice număr mobil

Trimite bani din portofel. Destinatarul primește transferul în portofel sau în numerar la orice magazin Moldcell. Mai mult

Plătești servicii comunale, credite și alte servicii

Scapă de cozi lungi, plătește orice serviciu de pe canapeaua ta de acasă, fără stres și la orice oră. Mai mult

Adăugă bani ușor în portofel

Încarcă-ți portofelul din soldul numărului tău Moldcell; sau în orice magazin Moldcell Center, la fel și prin terminalele de plată PayNet.

Deschide un cont cât ai spune 1-2-3

  • Descarcă aplicația din App Store sau Google Play
  • Înregistrează-te în aplicație cu numărul tău Moldcell sau din altă rețea
  • Valorifică din plin de avantajele aplicației moldcell money

Află cum efectuezi tranzacții cu moldcell money

Află toate posibilitățile moldcell money // Review desfășurat

Vezi cât de simplu este să creezi un portofel moldcell money. Tot de ce ai nevoie este deții un număr de telefon mobil, fie că ești abonat Moldcell sau client al altui operator mobil din țară.

Cum creezi un portofel în aplicația moldcell money

Vezi cât de simplu este să creezi un portofel moldcell money. Tot de ce ai nevoie este deții un număr de telefon mobil, fie că ești abonat Moldcell sau client al altui operator mobil din țară.

Cum achiți servicii cu moldcell money

Află cum, în câțiva pași simpli, achiți credite, facturi, jocuri online și multe alte servicii, chiar de pe canapeaua ta de acasă. Fără cozi, fără stres.

Cum transferi bani din portofelul moldcell money

Vezi cum transferi bani din portofel către oricine – deținător sau nu de portofel moldcell money. Tot de ce ai nevoie este numărul de telefon al beneficiarului.

Cum treci procesul de identificare parțială în aplicația moldcell money

Pentru a obține mai multe beneficii – identifică-te parțial, direct din aplicație. Vei avea nevoie de buletin și de 5 minute din timpul tău. Atât.

Descarcă moldcell money și bucură-te de beneficii

  • Deschizi cont în câteva minute
  • Achiți, transferi și primești bani instant
Descarcă acum

Întrebări frecvente

Cum controlez siguranța portofelului meu?

Cu moldcell money, banii tăi sunt în siguranță, pentru că înregistrarea portofelului se face cu numărul tău mobil.

După ce te înregistrezi, vei primi o parolă de unică folosință pentru a confirma numărul mobil. După aceasta, creezi un cod PIN din 4 cifre pentru logare în portofel și confirmarea tranzacțiilor ce urmează să le efectuezi. Totodată, poți folosi autentificarea biometrică, nu doar codul PIN.

Din moment ce ai accesat contul, vei putea seta o întrebare de securitate care îți va permite să resetezi codul PIN, în caz că îl uiți. Dacă nu ții minte codul PIN, nici întrebarea de securitate, te rugăm să contactezi operatorii Call Centru pentru a te ajuta să resetezi codul PIN.

Sunt careva limitări de servicii și de ce?

Depinde de nivelul de identificare al portofelului tău.

În calitate de utilizator neînregistrat, nu ai dreptul să inițiezi transferuri. Vezi mai multe detalii aici.

Ce este identificarea și la ce beneficii am acces?

Identificarea este procesul de verificare a identității deținătorului portofelului.

Cu moldcell money, ai posibilitatea să treci peste un proces de identificare complet sau simplificat (parțial). În cazul identificării parțiale, inițiezi procesul direct din aplicație, în schimb, pentru o identificare completă va fi necesar să vizitezi un magazin Moldcell Center. Vezi mai multe detalii aici.

Cum reîncarc portofelul meu?

Poți să reîncarci contul portofelului în orice magazin Moldcell Center și la terminalele de plată PayNet. Dacă ești abonat Moldcell persoană fizică, poți să transferi resurse financiare direct din contul numărului mobil, prin asocierea numărului tău cu portofelul.

Ce fel de plăți pot fi efectuate cu ajutorul portofelului?

Cu moldcell money, ai acces la o gamă largă de plăți: сredite, jocuri online, servicii comunale, plăți de stat/guvernamentale, telefonie mobilă, internet și TV, parteneri în categoria frumusețe și sănătate, rețele sociale și anunțuri plătite (999.md, rabota.md).

Cum și cui pot transfera bani?

Un portofel cu un nivel de identificare (complet sau parțial), permite inițierea transferurilor direct din aplicație, accesând „Transfer” din meniul principal.

Poți efectua transferuri utilizatorilor cu sau fără portofel, doar prin menționarea numărului de telefon. Mai multe detalii despre serviciul Transfer vezi aici.

Termeni și condiții

Condiții ofertă voucher 100 lei la identificare (01.06 – 31.08.2023)

Oferta Voucher 100 lei la identificare disponibilă pentru utilizatorii care vor trece identificarea completă sau parțială în moldcell money în perioada 01 iunie – 31 august 2023.

Voucher 100 lei – certificat electronic în valoare de 100 MDL, care va fi transmis participantului prin SMS și poate fi utilizat pentru acordarea reducerii la procurarea produselor cu un preț mai mare de 100 MDL, în cadrul magazinelor directe Moldcell, însă nu poate fi utilizat pentru achitarea serviciilor.

Voucher-ul este valabil și poate fi valorificat până pe 31 Decembrie 2023.

Fondul de premii constituie 100 000 (una sută mii) MDL.

Mai multe detalii privind condițiile de participare sunt prezentate în Regulament.

Detalii tombolă ”Câștigă bilete la Gustar cu moldcell money”

Campanie promoțională de promovare a serviciilor moldcell money pe platforma Instagram, care va aduce câștigătorilor 2 bilete la festivalulul muzical Gustar, desfășurat în perioada 18-20 august 2023, în Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi.

Condiții de participare vezi în Regulament.

Condiții ofertă 5000 lei bonus

Oferta 5000 lei bonus disponibilă pentru utilizatorii cu un cont activ moldcell money, care vor efectua plăți prin portofelul mobil în sumă de la 150 lei în perioada promoției (03.02 – 23.04.2023). Fiecare plată sporește șansele de câștig.

La sfârșitul promoției se va efectua extragerea aliatorie (prin platforma random.org) a 3 câștigători ai bonusului 5000 lei fiecare. Ziua extragerii și desemnarea câștigătorilor va fi anunțată suplimentar.

Bonusul va putea fi utilizat pentru ulterioare plăți din moldcell money, pe parcursul unui an. Plățile variază, după necesitate, de la servicii comunale, la credite, jocuri online sau suplinirea contului mobil. Mai multe detalii în Regulament.

Condiții ofertă 100 lei bonus la descărcare

Atenție, fondul de premii în cadrul ofertei ”100 lei bonus la descărcare” a fost epuizat pe data de 27 ianuarie 2023, ora 10:00.

100 lei bonus de bun venit se va oferi la crearea unui cont în aplicația moldcell money. Suma va fi transferată instant pe Portofel de Bonus din aplicație.

Bonusul poate fi utilizat pentru plăți servicii, disponibile în aplicația moldcell money, și nu este disponibil pentru transfer sau retragere în numerar.

Ofertă disponibilă abonaților Moldcell sau clienți ai altor operatori naționali, la crearea contului în aplicație în perioada 24 ianuarie - 30 aprilie 2023. Bonusul poate fi valorificat până pe 31 decembrie 2023. Este posibilă înregistrarea unui singur cont moldcell money pe baza unui număr mobil.

Fondul de premii este de 600 000 (șase sute mii) MDL.

Pentru alte detalii descarcă Regulamentul campaniei aici.

Comisioane aplicate pentru operațiuni în cadrul serviciului moldcell money

• Tarifele în vigoare din 24 ianuarie 2023 – vezi aici
• Tarifele în vigoare din 31 mai 2023 – vezi aici

Termeni și Condiții generale de utilizare a serviciului moldcell money

Vezi Termeni și Condiții de utilizare a serviciului moldcell money aici.

Descarcă aplicația moldcell money

© 2023 Moldcell All right reserved.