Câștigă

CINĂ
ROMANTICĂ

La achitarea cu moldcell money

 

 

Câștigă o cină romantică sau alte super premii pentru tine și persoana dragă

În perioada 15 februarie – 10 martie, cumpără orice dispozitiv în magazinele directe Moldcell Center în sumă de cel puțin 300 lei, achită costul produsului(-elor) cu portofelul mobil moldcell money, și ai șansa să câștigi unul din cele 3 premii pentru un rendez-vous de neuitat cu persoana dragă:

Premiul mare: Cină la restaurantul Lume Neobistro (voucher în valoare de 2000 lei)
Premiul 2: Brunch la cafeneaua Delice d’Ange (voucher în valoare de 500 lei)
Premiul 3: Bilete la film în rețeaua de cinematografie Cineplex (voucher în valoare de 500 lei)

Vino în orice magazin Moldcell, unde te așteptăm cu o gamă variată de telefoane și gadgeturi. Mai cu seamă că acum poți beneficia și de reduceri de până la 4000 lei la colecția Love U.

Ofertă disponibilă pentru persoanele fizice, 18+, utilizatori existenți sau noi ai serviciului moldcell money, care au trecut procesul complet sau parțial de identificare în aplicație. Dacă încă nu ai făcut-o, te ajutăm în magazine sau vezi aici ghidul video.

Regulamentul complet al campaniei se găsește aici.

moldcell money

Servicii financiare digitale prin noua aplicație moldcell money. E sigur, ușor de utilizat și cu beneficii unice:

Descarcă aplicația moldcell money

Disponibil utilizatorilor din orice rețea

Aplicația moldcell money este disponibil atât pentru abonații Moldcell, cât și pentru utilizatorii altor rețele naționale.

Transferi bani către orice număr mobil

Trimite bani din portofel. Destinatarul primește transferul în portofel sau în numerar la orice magazin Moldcell. Mai mult

Plătești servicii comunale, credite și alte servicii

Scapă de cozi lungi, plătește orice serviciu de pe canapeaua ta de acasă, fără stres și la orice oră. Mai mult

Adăugă bani ușor în portofel

Încarcă-ți portofelul din soldul numărului tău Moldcell; sau în orice magazin Moldcell Center, la fel și prin terminalele de plată PayNet.

Deschide un cont cât ai spune 1-2-3

  • Descarcă aplicația din App Store sau Google Play
  • Înregistrează-te în aplicație cu numărul tău Moldcell sau din altă rețea
  • Valorifică din plin de avantajele aplicației moldcell money

Află cum efectuezi tranzacții cu moldcell money

Află toate posibilitățile moldcell money // Review desfășurat

Vezi cât de simplu este să creezi un portofel moldcell money. Tot de ce ai nevoie este deții un număr de telefon mobil, fie că ești abonat Moldcell sau client al altui operator mobil din țară.

Cum creezi un portofel în aplicația moldcell money

Vezi cât de simplu este să creezi un portofel moldcell money. Tot de ce ai nevoie este deții un număr de telefon mobil, fie că ești abonat Moldcell sau client al altui operator mobil din țară.

Cum achiți servicii cu moldcell money

Află cum, în câțiva pași simpli, achiți credite, facturi, jocuri online și multe alte servicii, chiar de pe canapeaua ta de acasă. Fără cozi, fără stres.

Cum transferi bani din portofelul moldcell money

Vezi cum transferi bani din portofel către oricine – deținător sau nu de portofel moldcell money. Tot de ce ai nevoie este numărul de telefon al beneficiarului.

Cum treci procesul de identificare parțială în aplicația moldcell money

Pentru a obține mai multe beneficii – identifică-te parțial, direct din aplicație. Vei avea nevoie de buletin și de 2 minute din timpul tău. Atât.

Descarcă moldcell money și bucură-te de beneficii

  • Deschizi cont în câteva minute
  • Achiți, transferi și primești bani instant
Descarcă acum

Întrebări frecvente

Cum controlez siguranța portofelului meu?

Cu moldcell money, banii tăi sunt în siguranță, pentru că înregistrarea portofelului se face cu numărul tău mobil.

După ce te înregistrezi, vei primi o parolă de unică folosință pentru a confirma numărul mobil. După aceasta, creezi un cod PIN din 4 cifre pentru logare în portofel și confirmarea tranzacțiilor ce urmează să le efectuezi. Totodată, poți folosi autentificarea biometrică, nu doar codul PIN.

Din moment ce ai accesat contul, vei putea seta o întrebare de securitate care îți va permite să resetezi codul PIN, în caz că îl uiți. Dacă nu ții minte codul PIN, nici întrebarea de securitate, te rugăm să contactezi operatorii Call Centru pentru a te ajuta să resetezi codul PIN.

Sunt careva limitări de servicii și de ce?

Depinde de nivelul de identificare al portofelului tău.

În calitate de utilizator neînregistrat, nu ai dreptul să inițiezi transferuri. Vezi mai multe detalii aici.

Ce este identificarea și la ce beneficii am acces?

Identificarea este procesul de verificare a identității deținătorului portofelului.

Cu moldcell money, ai posibilitatea să treci peste un proces de identificare complet sau simplificat (parțial). În cazul identificării parțiale, inițiezi procesul direct din aplicație, în schimb, pentru o identificare completă va fi necesar să vizitezi un magazin Moldcell Center. Vezi mai multe detalii aici.

Ce se întâmplă dacă nu trec identificarea parțială sau completă în moldcell money?

Datele de identificare necesită a fi actualizate, atât din perspectiva legală în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului, cât și pentru păstrarea tranzacțiilor efectuate în siguranță.

În cazul în care nu vei trece identificarea parțială sau completă timp de 30 de zile din momentul înregistrării în aplicația moldcell money, contul va fi suspendat.

Astfel, este obligatoriu să treci identificarea parțială sau completă pentru a evita suspendarea contului.

Cerințele privind furnizarea obligatorie a datelor personale și actualizarea periodică a datelor și informațiilor clienților sunt prevăzute în Legea nr. 308 din 22.12.2017 și LP66 din 30.03.23, MO159-161/11.05.23 art.252, intrată în vigoare din data de 01.07.23, cu privire la prevenirea si combaterea spălării banilor și finanțării terorismului.

În ce mod sunt înștiințat că datele mele necesită a fi actualizate?

Vei fi informat din timp despre necesitatea de a-ți actualiza datele personale sau perioada activă a contului neidentificat.

Vom avea grijă să îți transmitem o notificare prin SMS, motiv pentru care te rugăm să verifici constant mesajele primite de la moldcell money.

Cum reîncarc portofelul meu?

Poți să reîncarci contul portofelului în orice magazin Moldcell Center și la terminalele de plată PayNet. Dacă ești abonat Moldcell persoană fizică, poți să transferi resurse financiare direct din contul numărului mobil, prin asocierea numărului tău cu portofelul.

Ce fel de plăți pot fi efectuate cu ajutorul portofelului?

Cu moldcell money, ai acces la o gamă largă de plăți: сredite, jocuri online, servicii comunale, plăți de stat/guvernamentale, telefonie mobilă, internet și TV, parteneri în categoria frumusețe și sănătate, rețele sociale și anunțuri plătite (999.md, rabota.md).

Cum și cui pot transfera bani?

Un portofel cu un nivel de identificare (complet sau parțial), permite inițierea transferurilor direct din aplicație, accesând „Transfer” din meniul principal.

Poți efectua transferuri utilizatorilor cu sau fără portofel, doar prin menționarea numărului de telefon. Mai multe detalii despre serviciul Transfer vezi aici.

Termeni și condiții

Condiții tombolă ”Achită creditul, primești 100% cashback”

Tombolă disponibilă în perioada 20 octombrie 2023 – 20 noiembrie 2023.

La tombolă pot participa persoane fizice, utilizatori identificați în moldcell money până la momentul încheierii tombolei, care au efectuat o plată de minim 500 lei prin aplicația mobilă moldcell money către una din companiile de microfinanțare: Iute Credit, Easy Credit, Sebo sau Microinvest.

Sunt validate plățile efectuate doar din portofelele moldcell money.

Determinarea câștigătorilor premiilor va avea loc pe 23 noiembrie, prin trageri la sorți automate, prin intermediul platformei www.random.org.

Vor fi aleși 3 câștigători. Fiecare câștigător va primi un premiu bănesc egal cu valoarea unei rate lunare a creditului, achitat prin intermediul serviciului de plată moldcell money.

Premiul bănesc se va acorda prin virament a sumei premiului în Portofelul de bonus în aplicație.

Suma maximă acordată în cadrul Tombolei constituie 5000 lei.

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul de Participare.

Condițiile ofertei ”100 lei bonus la identificare” (01.09.2023 – 30.01.2024)

Ofertă disponibilă în perioada 01 septembrie – 31 ianuarie 2024, în limita stocului de premii disponibil.

În ofertă poate participa orice persoană fizică, cu vârsta împlinită de 18 ani, care:
- este titulară a unui cont activ moldcell money, deschis în perioada ofertei.
- este printre primele 1000 de persoane care au executat cu succes procesul de identificare a contului moldcell money, în perioada 1 septembrie – 31 ianuarie 2024.

Bonusul în valoare de 100 lei se va aloca în portofelul de bonus în aplicația moldcell money în decurs de 3 zile lucrătoare de la trecerea cu succes a procesului de identificare.

Bonusul poate fi utilizat pentru executarea plăților disponibile în aplicația moldcell money, însă nu poate fi transferat online/în numerar altor utilizatori moldcell money sau la alți prestatori de servicii de plată, precum și nu poate fi retras în numerar.

Se va oferi un singur bonus per participant, chiar dacă acesta trece cu succes identificarea pentru mai multe conturi moldcell money.

Bonusul este valabil și poate fi valorificat până pe 31 ianuarie 2025.

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul de Participare.

Condiții ofertă voucher 100 lei la identificare (01.06 – 31.08.2023)

Oferta Voucher 100 lei la identificare disponibilă pentru utilizatorii care vor trece identificarea completă sau parțială în moldcell money în perioada 01 iunie – 31 august 2023.

Voucher 100 lei – certificat electronic în valoare de 100 MDL, care va fi transmis participantului prin SMS și poate fi utilizat pentru acordarea reducerii la procurarea produselor cu un preț mai mare de 100 MDL, în cadrul magazinelor directe Moldcell, însă nu poate fi utilizat pentru achitarea serviciilor.

Voucher-ul este valabil și poate fi valorificat până pe 31 Decembrie 2023.

Fondul de premii constituie 100 000 (una sută mii) MDL.

Mai multe detalii privind condițiile de participare sunt prezentate în Regulament.

Detalii tombolă ”Câștigă bilete la Gustar cu moldcell money”

Campanie promoțională de promovare a serviciilor moldcell money pe platforma Instagram, care va aduce câștigătorilor 2 bilete la festivalulul muzical Gustar, desfășurat în perioada 18-20 august 2023, în Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi.

Condiții de participare vezi în Regulament.

Condiții ofertă 5000 lei bonus

Oferta 5000 lei bonus disponibilă pentru utilizatorii cu un cont activ moldcell money, care vor efectua plăți prin portofelul mobil în sumă de la 150 lei în perioada promoției (03.02 – 23.04.2023). Fiecare plată sporește șansele de câștig.

La sfârșitul promoției se va efectua extragerea aliatorie (prin platforma random.org) a 3 câștigători ai bonusului 5000 lei fiecare. Ziua extragerii și desemnarea câștigătorilor va fi anunțată suplimentar.

Bonusul va putea fi utilizat pentru ulterioare plăți din moldcell money, pe parcursul unui an. Plățile variază, după necesitate, de la servicii comunale, la credite, jocuri online sau suplinirea contului mobil. Mai multe detalii în Regulament.

Condiții ofertă 100 lei bonus la descărcare

Atenție, fondul de premii în cadrul ofertei ”100 lei bonus la descărcare” a fost epuizat pe data de 27 ianuarie 2023, ora 10:00.

100 lei bonus de bun venit se va oferi la crearea unui cont în aplicația moldcell money. Suma va fi transferată instant pe Portofel de Bonus din aplicație.

Bonusul poate fi utilizat pentru plăți servicii, disponibile în aplicația moldcell money, și nu este disponibil pentru transfer sau retragere în numerar.

Ofertă disponibilă abonaților Moldcell sau clienți ai altor operatori naționali, la crearea contului în aplicație în perioada 24 ianuarie - 30 aprilie 2023. Bonusul poate fi valorificat până pe 31 decembrie 2023. Este posibilă înregistrarea unui singur cont moldcell money pe baza unui număr mobil.

Fondul de premii este de 600 000 (șase sute mii) MDL.

Pentru alte detalii descarcă Regulamentul campaniei aici.

Comisioane aplicate pentru operațiuni în cadrul serviciului moldcell money

• Tarifele în vigoare din 24 ianuarie 2023 – vezi aici
• Tarifele în vigoare din 31 mai 2023 – vezi aici

Termeni și Condiții generale de utilizare a serviciului moldcell money

Vezi Termeni și Condiții de utilizare a serviciului moldcell money aici.

Descarcă aplicația moldcell money

© 2023 Moldcell All right reserved.