Din Inimă Fall Fashion Walk 2013

Mar, 03/09/2013 - 14:41 -- semseoadmin
03 septembrie 2013
Română

Ai noștri, în numeroase rânduri, au demonstrat că sunt oameni talentați: au voci deosebite, se pricep la pictat, la dansat, la recitat poezii și… la multe altele. Aceste lucruri le-am descoperit noi în cadrul precastingului Moldova are talent, iar pe 15 septembrie Vă invităm să descoperiți brandurile moldovenești, designerii locali și capodoperele vestimentare ale acestora.

Proiectul Fashion Week, inițiat de brandul Din Inimă este deja la a IV ediție și de fiecare data bucură publicul cu ceva neobișnuit și neaștepat. În afara scopului de a promova brandurile din Moldova, fiecare dintre evenimentele Fashion Week este caritabil, menit să-i ajute financiar pe cei, care au nevoie de sprijin.

Hai să admirăm împreună frumoasa transformare a oamenilor din lumea politicii, afacerilor și show-businessului în modele. Vino să descoperim tendințele modei din acest sezon și să ne distrăm la sărbătoarea culorilor, a modei și, bineînțeles, a toamnei!

Vă așteptăm cu drag la un defileu chic, pe 15 septembrie, ora 17:00, la Leogrand Convention Center.

Bilete

Există 2 posibilităţi, ambele valabile din 10 septembrie 2013.

  1. 1. Expediază SMS fără text la numărul indicat pentru a economisi:
     
  1. Tip bilet Cost Număr
    Bilet standard 200 lei 1113
    Bilet VIP 300 lei 1114


În acest fel, ai biletul garantat. După ce primeşti un SMS de răspuns cu codul biletului tău, mergi la Moldcell Center din Shopping MallDova (zilnic, până la orele 19:00) pentru a-l schimba pe bilet fizic.

  1. 2. Rezervă bilet la preţ de 220 lei (standard) sau 320 lei (VIP) la emailul anasitnic@gmail.com

Dress code: Made in Moldova