Ziua Naţională a Vinului 2013: Ai noştri au respect pentru tradiţii

Vin, 06/09/2013 - 18:22 -- e.stiubei
06 septembrie 2013
Română

Când roada e deja în hambare şi gospodarii pregătesc butoaiele de vin, e timpul să sărbătorim în cinstea produsului cu care ne mândrim şi care ne reprezintă în toată lumea. E timpul să sărbătorim Ziua vinului! Iar momentul cel mai potrivit e la sfârşitul sezonului de cules al strugurilor - în primul weekend din octombrie.

Aşadar, pe 5 şi 6 octombrie, vino alături de Moldcell şi sute de producători viti-vinicoli din toată Moldova la cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Vinului, care revine în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Te aşteptăm cu cântece şi dansuri populare, meşteşugării, colecţii de vin, master class-uri de degustare, excursii pe la principalii producători vinicoli din Moldova şi, bineînţeles, produse noi şi surprize de la Moldcell.

Restaurantele de renume te vor servi cu mâncăruri alese din bucătăria tradiţională moldovenească, iar producătorii de vin îţi vor propune, care mai de care, vinuri de soiuri alese. Vino cu familia şi prietenii la sărbătoarea soarelui, a roadei şi… a vinului! Ne vedem pe 5-6 octombrie în PMAN.