Adrenalină, aplauze şi lacrimi de bucurie la finala V1 Challenge

Mie, 02/10/2013 - 11:49 -- e.stiubei
02 octombrie 2013
Română

Încă o istorie de succes V1 Challenge s-a încheiat. S-a încheiat frumos, cu victorii, zâmbete, îmbrăţişări şi impresii de neuitat. Mici şi mari, tineri şi vârstnici, toţi au admirat cu sufletul la gură showul grandios şi unic pentru Chişinău în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Ceea ce s-a produs în seara de 29 septembrie, mai exact la 18:00, a fost punctul culminant al marii competiţii sub numele de V1 Challenge. Ziua mare pentru cei 10 piloţi a început încă pe 28 septembrie, cu un traseu din maşini colorate pe drumurile capitalei.

Iar după ce maşinuţele Volki car, asemănătoare unor jucării, s-ar părea că au obosit de tot, acestea şi-au luat doar câteva clipe de răgaz pentru a oferi locul în marea scenă cascadorilor din Kiev. Ei au încins spiritele la viteze cosmice, cu un super auto-moto show de care Chişinăul n-a mai văzut.

Noaptea a aşternut şi mai mult suspans în mult aşteptata competiţie dintre cei 10 piloţi V1 ajunşi în finală. Competiţii periculoase, trasee încurcate şi emoţii încinse la maxim – toţi participanţii au trecut prin încercările finalei, lăsându-i în faţă pe 3 lideri incontestabili:

  • Locul 1 - Timur Muradov
  • Locul 2 - Nacu Simion
  • Locul 3 - Golovihin Andrei

Dar locurile de frunte nu au fost singurele premii pentru curajoşii piloţi. Abonatul Moldcell Valentin Platon, deşi nu a reuşit să câştige ştafeta în viteză, a cucerit totuşi sufletele publicului, care i-a oferit cele mai multe voturi şi, respectiv, marele premiu Moldcell – un smartphone Samsung Galaxy S4! Noi ne mândrim că ai noştri sunt cei mai curajoşi!

Felicitări câştigătorilor! Vezi mai jos impresiile noastre, în imagini colorate, cu focuri de artificii de zile mari.