Conectează noul Abonament Next Family pentru toată familia, generos și la super preț

Vești bune la sfârșit de august! Am lansat Abonament Next Family pentru tine și familia ta. Cu noul abonament, poți conecta până la 4 persoane, plus beneficiezi de reduceri și servicii generoase incluse, totul la preț super avantajos.

Preț special și cashback generos
Abonament Next Family vine cu o serie de avantaje, pentru tine și familia ta:
• Reducere semnificativă la plata de abonament, timp de 1 an. Astfel, pentru 3 numere incluse, prețul unic va constitui doar 290 lei.
• Cashback lunar de 100 lei.

Abonament Next Family e disponibil la conectare nouă, portare, transfer de la Cartelă sau alt abonament. Pentru detalii suplimentare și conectare, accesează eshop.moldcell.md

 

 


Mai mult decât flexibil
Orice s-ar întâmpla, în familie primești ajutor și susținere atunci când ai nevoie. Next Family îți permite să gestionezi contul comun ca număr principal, să modifici și să oferi lunar trafic suplimentar celorlalți membri ai grupului.

Cu maximă flexibilitate și confort în gestionare, Abonament Next Family devine soluția ideală pentru toată familia.

Internet din plin, apeluri nelimitate și Roaming inclus
Conferințe online, informații pentru școală sau navighare pe rețele sociale, noul abonament îți aduce trafic internet suficient: 70 GB pentru numărul de bază și câte 30 GB pentru ceilalți membri.


Plus, cu Abonament Family ai apeluri până la nelimitat. Și dacă tot suntem încă în toiul vacanței, profită de servicii în Roaming și apeluri internaționale.

Iar ca serile în familie să fie cât mai interactive, Next Family îți oferă acces gratuit și nelimitat la aplicația cinema Moldcell TV+, TikTok și Telegram.

Conectare rapidă, online sau în magazine
Cu atâtea super avantaje, te conectezi ușor, rapid și cu minim efort. Fie că alegi să aplici 100% online sau în orice magazin Moldcell, conectarea nu îți ia mai mult de 5 minute.