Înmulțește-ți banii cu noua Cartelă 30 lei

Noi credem că la Cartelă totul trebuie să fie simplu și avantajos.

Cu noua Cartelă 30, cu doar 30 lei, utilizezi toate serviciile Moldcell chiar din momentul în care introduci cartela SIM în telefon.

Opțiunea ”100 lei în cont”

Activează opțiunea „100 lei în cont” și comunică național prin apeluri, SMS, și stai pe Internet de trei ori mai mult, fără cheltuieli adiționale. 

Odată activată, opțiunea este valabilă 15 zile, timp în care tu decizi cum comunici, pentru că ai toate serviciile – Internet, apeluri și SMS naționale – disponibile spre utilizare concomitent, ca să-ți configurezi oferta pe placul tău.

Cum activezi?

  • trimiți un SMS cu orice conținut la 333, sau
  • tastezi *303#ok în meniu
  • în scurt timp vei primi un mesaj de confirmare a activării

Serviciile din cadrul ofertei se tarifează conform următorului plan tarifar: 1,99 lei/1 minut național; 0,99 lei/SMS sau MMS național; 1,99 lei/SMS internațional; 4,99 lei/minut internațional (zona 1). Tariful pentru Internet ca lumea 3G/4G este standard.

Cei 100 lei oferiți reprezintă o reducere de 70% la utilizarea traficului Internet, apelurilor și SMS naționale. Suma de 100 lei oferită în cadrul opțiunii nu poate fi folosită pentru activarea pachetelor adiționale. Din momentul activării opțiunii „100 lei în cont”, bilanțul contului tău va constitui „0,01 lei” și primești beneficiul de a utiliza servicii din cei 100 lei primiți.

Dacă ai mai multe opțiuni active, cele care expiră primele vor fi utilizate în mod prioritar.

Opțiunea poate fi activată ori de câte ori ai nevoie, în cazul în care soldul minim în contul de telefon este de 30 lei. După expirarea termenului de 15 zile din momentul activării acesteia, tarifarea serviciilor Moldcell va avea loc la preț standard.

Oferta este valabilă pentru abonații noi Cartelă.