La Abonament Moldcell îți răsplătim din plin loialitatea

Cu programul de loialitate primești lunar un număr de puncte egal cu plata de abonament. Activează programul o singură dată, în aplicația my moldcell, Serviciile mele, sau prin cod *444*2#ok , și acumulează puncte automat, fără extra efort.

Acumulează puncte de loialitate

Primești lunar un număr de puncte egal cu plata de abonament.

1 leu =
1 punct

din plata abonament

Primește beneficii instant

 

Chiar din prima zi în rețea, ai libertatea să schimbi punctele pe orice servicii dorești. Serviciile sunt valabile 30 zile din data activării.
Internet Minute naționale SMS naționale
1 GB 3 GB 5 GB 10 min 30 min 50 min 25 SMS 50 SMS
300p 500p 800p 100p 200p 300p 25p 50p
Schimbă punctele pe reduceri în lei la procurarea telefoanelor, dispozitivelor și accesoriilor (la preț integral).

Vino în orice magazin Moldcell Center cu buletinul de identitate și reprezentantul nostru
îți va calcula reducerea. Coeficientul de schimb: 10 puncte = 1 leu. Poți opta pentru un produs sau mai multe. Poți beneficia de reduceri la dispozitive în schimbul punctelor de loialitate din prima zi în rețea.
De ziua ta primești 10% reducere la dispozitive și accesorii în magazinele Moldcell sau online, pe eshop.moldcell.md.

 

 

 

Reduceri la peste 140 de companii din toată Moldova

Programul de reduceri Mclub.md este un alt beneficiu exclusiv, care îți oferă reduceri de până la 75% la peste 140 de companii-parteneri din toată Moldova.

Accesează www.mclub.md și profită de oferte la shopping, servicii auto, frumusețe, sănătate, meniuri din cafenele și restaurante, produse pentru casă și multe altele.

Mulțumim că ești cu noi!

Descarcă și instalează aplicația
My Moldcell

FAQ

   
  Cum particip în programul de loialitate?
  Dacă ești la Abonament Moldcell, activează programul o singură dată, din aplicația my moldcell - Serviciile mele sau meniul *444*2#ok și vei acumula puncte de loialitate automat.

Dacă ai decis să treci de la Abonament la Cartelă, punctele tale de loialitate nu se vor păstra. Oricând decizi să revii la Abonament, vei beneficia repetat de programul de loialitate în aceleași condiții, după activarea acestuia.

Regulament  
   
  Reducere 50% la telefoane și accesorii
  Ai până la 50% reducere la procurarea telefoanelor, dispozitivelor și accesoriilor (preț integral) prin schimbarea punctelor pe reduceri în lei și achitarea a cel puțin 50% din valoarea produselor procurate.

Punctele vor fi convertite în lei, la coeficientul 10 puncte = 1 leu. Pentru a beneficia de reducere trebuie să fii proprietarul numărului, să nu ai datorii pe alte conturi, să ai contul pozitiv (indiferent de limita creditară și împrumuturi active) și numărul activ. Reducerea minimă oferită este de 1000 p = 100 lei.

La acordarea reducerilor la Preț fără Abonament se va prelungi perioada obligatorie a contractului de abonament pentru 6 luni. Dacă ai decis să pleci de la Moldcell înainte de expirarea perioadei contractuale obligatorii, se va aplica penalitatea în mărimea reducerii acordate pentru loialitate.