Roaming

Cu Internet mobil în Roaming ai posibilitatea de a utiliza Internetul în rețelele partenerilor Moldcell de GPRS Roaming. Utilizarea serviciului Internet în Roaming nu necesită modificarea setărilor telefonului. Acestea se vor activa în baza setărilor Internet obișnuite pentru rețeaua Moldcell. Lista țărilor si operatorilor străini cu care Moldcell a semnat acorduri de Internet în Roaming este în continuă creștere. De aceea, de fiecare dată când intenționezi să pleci în străinătate, îți recomandăm să consulți lista de parteneri și tarife, pentru a obține informații despre oferta de servicii în Roaming.

Te atenționăm că aplicațiile pe care le descarci și instalezi în telefon se pot actualiza în mod automat, consumând trafic Internet mobil (servicul Internet în Roaming). Pentru a evita consumul nedorit de trafic Internet mobil în Roaming, ai posibilitatea să dezactivezi serviciul Internet mobil din setările telefonului, aplicația My Moldcell sau din meniul *222#ok, urmărind instrucțiunile. Serviciul Internet poate fi reactivat în orice moment, prin metodele menționate mai sus, și va rămâne activ până când nu vei solicita dezactivarea acestuia.


Pentru a comunica în Roaming fără griji, activează unul sau mai multe pachete cu servicii incluse şi economiseşte până la 90%!

Mexic

Apel de intrare (lei/minut)Apel local / Apel către Moldova (lei/min)Apel internaţional (lei/minut)SMS expediat (lei)Internet (lei/MB)Apel către UE (lei/min)
21.0055.0060.007.00200.00-

Apelurile de intrare sunt taxate la secundă. Apelurile de ieşire sunt taxate la minut.

Apelurile de intrare sunt taxate per secundă. Apelurile de ieşire sunt taxate per minut. Serviciul Roaming este implicit activ și se activează simultan cu serviciile de telefonie mobilă. Serviciile voce în Roaming sunt activate simultan cu serviciul Internet. Înainte de a le utiliza, îți recomandăm să iei cunoștință de tarifele stabilite. Primul interval de tarifare în cadrul sesiunii de internet mobil în decursul unei zile calendaristice constituie 50 Kb, următoarele – câte 10 Kb. Costul apelurilor spre Serviciul Clientelă Moldcell din Roaming corespunde tarifelor pentru apelurile spre Moldova.

- Costul apelurilor către Serviciul Clientelă din Roaming corespunde tarifelor pentru apelurile de ieşire spre Moldova.
- SMS-urile primite sunt gratuite. Mesaje SMS de ieșire în Roaming se vor tarifa în conformitate cu tariful obişnuit pentru 1 SMS în reţeaua Moldcell, plus tariful pentru 1 SMS de ieşire conform zonei Roaming.
- 1 SMS expediat din Roaming în altă țară se taxează în conformitate cu 1 SMS internațional, plus tariful pentru 1 SMS de ieșire în funcție de zona Roaming.

În plus, în dependență de țara în care te afli, poți fi tarifat de către operatorul ce prestează serviciile Roaming în țara respectivă, pentru fiecare încercare de a apela. Tariful pentru apelul internaţional nu include tariful pentru apelurile spre reţelele satelit, care constituie 225 lei/min.

Apelurile voce și SMS-urile în Roaming, pe navele de croazieră, sunt disponibile la operatorii: AT&T Maritime, Malta Vodafone Maritime, Norway MCP, Italia TIM Maritime. Serviciul Internet este disponibil la operatorul AT&T Maritime.