Cei mai talentaţi moldoveni câştigă Samsung Galaxy!

Doriţi să Vă inspiraţi din succesul participanţilor la proiectul „Moldova are Talent”? Atunci Vă invităm să participaţi în concursul SMS ce Vă va pune la încercare nu doar cunoştinţele despre cel mai audiat show din ţară, dar şi despre toate domeniile de artă, sport şi cultură, care au fost reprezentate în cadrul concursului.

Fiţi printre cei 2 norocoşi, care vor câştiga premiile concursului:

  • Locul I: smartphoneul Samsung Galaxy S4 + obiecte de colecţie Moldcell
  • Locul II: smartphoneul Samsung Galaxy S III mini + obiecte de colecţie Moldcell

Pentru a Vă înregistra în concurs, expediaţi un SMS cu textul „RO” la numărul 3535. După înregistrare, Veţi primi întrebările una câte una, cu câte 3 variante de răspuns fiecare.

Pentru fiecare răspuns corect Veţi primi 5 puncte, iar pentru unul incorect – 0 puncte. Aveţi un număr nelimitat de încercări să răspundeţi corect la aceeaşi întrebare. Mai mult, în cadrul concursului puteţi solicita şi un indiciu, expediind litera „H” la numărul 3535. Pentru a trece la următoarea întrebare, expediaţi cifra 0 la acelaşi număr. Puteţi în orice clipă renunţa la participare, ignorând ultima întrebare primită. La fel, puteţi în orice clipă continua competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare primită.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 5 lei, TVA inclus. Concursul se încheie pe 27 decembrie.