Dispozitive 3.5G

Modemul 3G Vă permite să accesați emailul sau rețeaua privată de la birou, să descărcați de pe Internet imagini sau să ascultați muzică online oriunde Va-ți afla în limitele ariei de acoperire Moldcell, indiferent de ora sau ziua conectării. În afara posibilității de a utiliza Internetul cu viteza de până la 21,6 Mb/s, la Moldcell beneficiați de tarife reduse și oferte avantajoase!

Huawei E353 la 1 leu

Primiți un număr Abonament Moldcell gratuit, semnați o anexă adițională la Contractul de abonament și alegeți unul din următoarele pachete de Internet mobil.

Trafic 1 GB 5 GB 10 GB 25 GB 50 GB
Plată lunară 80 lei 100 lei 140 lei 240 lei 300 lei

*Toate pachetele Internet și reducerea în mărimea traficului dublu sunt valabile 30 zile.

O surpriză în plus

La expirarea traficului lunar, veți beneficia de extra trafic GRATUIT, la viteza de 128 Kb/s, până la sfârșitul lunii de referință.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, pentru abonații noi și existenți Abonament Moldcell, fără datorii față de Operator, la conectarea cu un număr nou. În cazul neutilizării traficului acordat în volum total, valoarea rămasă nu va fi transferată pentru luna următoare. Migrările la un alt pachet Internet în perioada contractuală nu sunt admise.