Expediaţi un SMS vocal!

Cu Moldcell, beneficiaţi de un serviciu unic pe piaţa din Moldova, care Vă poate fi util zi de zi! SMS vocal este soluţia ideală atunci când nu Vi se răspunde la telefon, dar aveţi un mesaj important de transmis, mai cu seamă că prin acesta, Veţi putea reda toate emoţiile Dvs.

Expediaţi mesaje vocale, oricui doriţi, simplu!

Formaţi de pe telefonul Dvs. 808 şi numărul destinatarului apoi, urmaţi instrucţiunile meniului interactiv. După ce Veţi auzi semnalul sonor, dictaţi mesajul şi tastaţi butonul # (diez). Mesajul vocal poate avea o durată de până la 30 secunde. Imediat după înregistrarea acestuia, Veţi fi notificat privind reuşita operaţiunii şi apelul se va întrerupe.

În scurt timp după înregistrare, destinatarul mesajului Dvs. va primi un SMS despre recepţionarea mesajului vocal. Pentru a-l audia, destinatarul va forma numărul 808, gratuit. În acest meniu, acesta va putea reasculta şi salva în telefon mesajele recepţionate. De asemenea, abonatul va avea posibilitatea să Vă răspundă cu un mesaj vocal gratuit până la 21 mai 2012, doar dacă va selecta opţiunea „răspunde” din meniul, în care a audiat mesajul. După expirarea acestui termen, mesajul vocal de răspuns va fi tarifat la preţ standard, care constituie 1 leu per mesaj, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi situl www.emotion.md.