Preţ incredibil de numai 1 leu pentru iPhone 4!

Într-o afacere, soluţiile utilizate sunt foarte importante, indiferent de activitatea pe care o desfăşuraţi. Şi pentru că orice activitate presupune comunicare, un adevărat businessman are nevoie de un telefon, care să corespundă celor mai exigenţe cerinţe şi să fie dotat cu un număr maxim de facilităţi utile. Dacă sunteţi un om de afaceri şi doriţi un telefon cu toate aplicaţiile necesare  pentru business - email, Internet, apeluri video, cameră performantă şi multe altele, atunci iPhone 4 Vi se potriveşte perfect. La Moldcell aveţi tocmai 2 posibilităţi de a beneficia de acesta:

1 leu şi plată lunară
Achitaţi doar 1 leu, iar apoi o plată lunară de 1250 lei şi Veţi primi trafic lunar de 500 MB pentru a naviga pe Internet şi a utiliza email oriunde şi oricând aveţi nevoie.

7999 lei la reîncărcare
Reîncărcaţi contul cu 6000 lei şi achitaţi doar 7999 lei pentru telefonul visurilor, economisind astfel aproape 40% din costul lui de pe piaţă. Apoi, utilizaţi suma suplinită timp de 1 an pentru orice servicii Moldcell.

Ofertele sunt valabile prin semnarea unei anexe adiţionale la Contractul de abonament pe termen de 1 an. Pentru a beneficia de ofertă, vizitaţi Moldcell Business Center, str. Vlaicu Pârcălab, 52 sau sunaţi la (022) 206 060. 

Apple iPhone 4 este a patra generaţie de iPhone care vine cu un nou design inedit, cameră front cu funcţia FaceTime capabilă de apeluri video, cameră foto de 5 megapixeli, cameră video HD, procesor Apple A4, giroscop cu trei axe şi timp de vorbire mai lung de până la 40%. Ecranul telefonului a făcut posibilă redarea textelor, imaginilor si fișierelor video la o rezoluție ridicată. Datorită caracteristicilor sale tehnice şi designului modern, iPhone 4 se află în topul vânzărilor din întreaga lume. Cei care încă nu se află printre posesorii acestuia, cu siguranţă doresc să-l obţină.