Roaming mai simplu, călătorii mai plăcute!

Acum e şi mai simplu să călătoreşti peste hotarele ţării. Din 4 noiembrie toţi utilizatorii Moldcell Business utilizează serviciul Roaming îmbunătăţit graţie câtorva avantaje.

  • Tarife unice per zonă

Astfel, nu mai este necesar să studiezi şi analizezi tarifele tuturor operatorilor din ţara pe care o vizitezi pentru că nu e nicio diferenţă de preţ. Acest lucru s-a făcut posibil graţie unificării tuturor ţărilor în 10 zone de tarifare pentru apeluri voce şi mesagerie cu preţuri comune pentru fiecare zonă.

Mai mult decât atât, în afară de serviciile pentru apelurile voce, tarifele au fost unificate şi pentru serviciile GPRS. 

  • Preţuri mai avantajoase

Datorită unificării preţurilor per zonă, tarifele pentru ţările cele mai populare ca destinaţie de apel au fost reduse impunător. În lista ţărilor pentru care tarifele au fost reduse se numără majoritatea ţărilor europene (de ex. România, Bulgaria, Turcia) şi ţările în care operatorii aparţin grupului TeliaSonera (de ex. Kazahstan, Azerbaidjan, Suedia, Norvegia, etc.).

  • Tarifare per secundă a apelurilor de intrare

Pentru şi mai multă economie, de acum înainte eşti tarifat la secundă pentru apelurile de intrare. Fie că primeşti un apel din Moldova, din ţara în care te afli sau din orice altă ţară, vei fi plăcut surprins când vei verifica starea contului tău.

  • Tarifarea primei sesiuni GPRS la 50 kB

Dacă până acum intervalul de tarifare era diferit pentru fiecare ţară sau operator, acum indiferent de operatorul serviciile căruia le utilizezi prima sesiune GPRS tarifată este egală cu 50 kB. După aceasta, intervalul de tarifare este de 10 kB.

Cu Moldcell e simplu să călătoreşti. Doar alege destinaţia.