WiFi Internet pentru cafeneaua, salonul sau oficiul Dvs.

Pentru birou sau o companie mai mare, o sală de așteptare la un salon de frumuseţe, o cafenea, sau orice alt loc public ce necesită acoperire cu Internet sau conectare la un sistem de supraveghere, Internet ca lumea 4G este opțiunea care vă va ține întregul business conectat.

Alegeți acum routerul Huawei B315 3G/4G și primiți dublu trafic Internet la super preț, împreună cu o cartelă SIM și abțibilduri cu textul „WiFi aici” pe care le puteţi lipi pe uşă, geam, laptop sau orice alt loc potrivit.

Routerul e simplu și necesită doar 2 minute pentru instalare, suportă până la 4 calculatoare conectate, acoperă o suprafață de până la 250 metri, cu un port USB pentru drivere flash, dispozitive de stocare de rețea și imprimante.

Acesta este disponibil la numai 1 leu cu 3 opțiuni de Abonament, cu dublu trafic Internet inclus pe toată durata contractului.

Preț Abonament Trafic internet Perioadă obligatorie
1 leu 240 25 GB + 25 GB 24 luni
  300 50 GB + 50 GB 24 luni
  500 100 GB + 100 GB 18 luni

Lucrurile perfecte sunt simple. Alegeți simplitatea cu Internet ca lumea 4G şi bucuraţi colegii sau clienţii Dvs. cu cea mai bună viteză de Internet mobil!