O zi plină de adrenalină alături de Moldcell - Vedeţi cum a fost.

Pe 29 septembrie mii de oameni au admirat 2 showuri de excepţie, organizate cu susţinerea companiei Moldcell. În afară de bună dispoziţie şi impresii de neuitat, toţi cei care ni s-au alăturat pentru a petrece vesel ultima sâmbătă din septembrie au avut ocazia să câştige şi premii de la Moldcell.

Ziua uşilor deschise la Aeroportul Internaţional Chişinău a devenit punctul de atracţie a chişinăuienilor şi oaspeţilor capitalei chiar de dimineaţă, datorită programului special, dedicat celei de-a 68-a aniversări de la constituirea Aviaţiei Civile a R. Moldova, care a inclus:

- show aeronautic
- expoziţie a tehnicii aeronautice
- demonstraţii ale sportivilor şi paraşutiştilor din Moldova şi România

Şi dacă cei mici au avut ocazia să se joace în compania lui Mobi, cei maturi s-au simţit adevăraţi poliţi datorită Moldcell: toţi doritorii au primit bonete Moldcell cadou şi posibilitatea de a-şi imprima poza pe un magneţel.

Cursa finală din 2012 V1 Challenge Moldova a fost şi cea mai impresionantă dintre toate ediţiile campionatului. Înainte de a afla numele campionului V1 Challenge Moldova 2012, toţi cei prezenţi în PMAN au avut ocazia să asiste la un show de cascadorie unic, în interpretarea invitaţilor speciali din Italia. Iar cei mai activi suporteri şi oaspeţi ai evenimentului au câştigat şi premii în concursurile Moldcell pentru rapiditate, intuiţie şi ingeniozitate.

Concurs Premiu Câştigător
SMS fulger modem 3G Serghei Zaharcenco
MMS cu succes smartphone Huawei Vision Sofia Port
Pilotul preferat smartphone HTC Desire C Violeta Babără

Toţi câştigătorii şi-au ridicat premiile la finalul evenimentului. Noi le aducem sincere felicitări câştigătorilor şi invităm toţi abonaţii să se alăture Moldcell la orice sărbătoare, ca să ne distrăm împreună.