Sumă-record de 100 000 lei colectată în cadrul evenimentului „Viața merită trăită”

Moldcell, alături de AO „Salvați Viața”, a încheiat anul 2017 pe cât se poate de frumos. În cadrul ediției a 7-a a evenimentului caritabil „Viața merită trăită”, ne-am propus să stabilim o sumă-record. Datorită abonaților noștri, am reușit să atingem acest obiectiv – am colectat 100 000 lei, bani care vor fi donați pentru tratamentul a 3 copii grav bolnavi.

Evenimentul s-a desfășurat în 3 magazine Moldcell din Chișinău și a fost mai mult decât o activitate caritabilă. Copiii și părinții lor au fost întâmpinați de către voluntarii Moldcell, „Salvați Viața” și animatorii care au avut grijă de buna dispoziție atât a celor mici, cât și mari. Toți cei care au găsit timp pentru a ne vizita, au avut parte de activități educative și distractive, asigurate de Academia „Prospera”. Nelipsite au fost și surprizele dulci.

Deși am reușit să colectăm o sumă frumoasă, sunt mulți alți copii care au nevoie de ajutor chiar acum. Descoperiți istoriile lor pe www.savelife.md. Abonații Moldcell, persoane fizice, pot oricând contribui cu o donație prin SMS:

  1. 30 lei prin SMS la 0445
  2. Donații programate prin SMS la 4040

Odată ce activați serviciul de donații programate la numărul scurt 4040, puteți dona lunar suma de 50 sau 100 lei:

  • Pentru a dona 50 de lei lunar, expediați un SMS cu cifra 50 la 4040.
  • Pentru a dona 100 de lei lunar – un SMS cu cifra 100 la 4040.

Astfel, de pe contul Dvs. Moldcell se va extrage lunar suma selectată în mod automat, fără operațiuni suplimentare.

Moldcell și Asociația „Salvați viața” le mulțumesc tuturor abonaților, partenerilor și prietenilor pentru generozitate și ajutor necondiționat. Toți copiii merită să crească sănătoși și fericiți!