50% reducere la Abonament Business sau smartphone-uri la super preț

Ai apeluri și volum de trafic generos, plus rețele sociale și video inclus.

Moldcell lansează noul Abonament Business, care răspunde perfect necesităților de comunicare ale afacerii tale. Ai până la 100 GB trafic internet inclus, apeluri naționale, internaționale și minute în Roaming. Iar ca să te simți liber pe deplin, ai 50 GB trafic pentru cele mai populare rețele sociale, YouTube și ivi – Cinema Online cu peste 100 000 de filme și seriale.

Fie că treci la Moldcell cu afacerea ta, faci conectare nouă sau treci de la alt abonament Business, te bucuri de super oferte. Primești 50% reducere la Abonament sau până la 4000 lei reducere la telefoane de ultimă generație: Samsung, Apple, Xiaomi, OPPO.  
Alege-ți Abonamentul potrivit și solicită un apel chiar pe pagină. Odată ce toate detaliile sunt stabilite, reprezentantul Moldcell va asigura conectarea și livrarea actelor și a dispozitivului ales în cel mai scurt timp.

Odată ce ți-ai ales Abonamentul, gestioneză-ți numărul rapid și ușor cu aplicația My Moldcell Business. Verifică starea contului, vezi volumul de servicii și cheltuieli, activezi opțiuni, etc. Toate operațiunile sunt disponibile chiar din telefon, fără necesitatea de a apela Serviciul Clienți. Descarcă aplicația gratuită My Moldcell aici.


*Oferta cu reducere la Abonament Business este disponibilă la portare sau conectare nouă, cu semnarea acordului pe termen de minimum 24 luni. E disponibilă o singură opțiune de ofertă: 50% reducere la Abonament sau reducerea pentru orice dispozitiv. Reducerea e valabilă doar pentru un produs, se oferă per număr și nu se aplică în cazul vânzării în rate.