E timpul pentru o promovare mai eficientă! Asta înseamnă o comunicare directă cu clientul, cu un mesaj creat special pentru el, fără multe investiții. Pentru că publicitatea standard e mult prea scumpă și niciodată nu putem fi siguri dacă potențialul client a văzut /auzit mesajul, îți propunem să încerci SMS Marketing.

E o soluție simplă și eficientă care oferă un rezultat imediat. Ajută la creșterea veniturilor, loialității, dar și la îmbunătățirea imaginii brandului cu investiții minime. Mai mult, e cea mai simplă modalitate de a contacta clientul, deoarece fiecare are un telefon mobil, iar mesajul primit nu poate trece neobservat.

La ce poate fi folosit SMS Marketing?

  • Creșteți vânzările: expediați informații despre promoții, reduceri, oferte limitate sau servicii noi pentru a atrage clienți noi și a crește veniturile.
  • Construiți relații: oferiți servicii și asistență pentru clienți, comunicați despre o livrare, statut al unei sarcini etc.
  • Generați entuziasm: loializați clienții, partenerii sau angajații cu mesaje ocazionale, felicitări, aniversări, sărbători, etc.

SMS Marketing este ideal pentru oricine dorește să ajungă la un grup mai mare de oameni în același timp.

Diferite industrii îl abordează în mod diferit:

  • Comerț electronic

    Comercianții generează mai multe vânzări prin programe de fidelizare a clienților și oferirea reducerilor exclusive prin SMS.
  • Agenții de marketing

    Diversifică portofoliul de oferte și servicii. Astfel, atrag clienți noi oferindu-le soluția SMS Marketing.
  • Restaurante

    Restaurantele folosesc SMS Marketing pentru a face rezervări, a informa clienții despre ofertele săptămânale sau reduceri.
  • Agenții imobiliare

    Folosesc SMS-urile pentru atragerea clienților. Pot plasa un cuvânt cheie în anunțuri. Cei interesați expediază un mesaj cu acest cuvânt pentru a solicita mai multe informații.
  • Organizații non-profit

    Organizațiile non-profit informează donatorii, voluntarii și susținătorii comunității despre obiectivele și inițiativele de strângere de fonduri.
  • Săli de sport

    Folosesc soluția pentru a îmbunătăți rata de reținere a membrilor. Expediază informații despre antrenamente sau alte anunțuri.

Nu-i așa că te-am convins că SMS Marketing reprezintă un super avantaj pentru afacerea ta? Sună acum partenerii noștri autorizați sau contactează-i direct pentru a beneficia de soluție.