Ton de aşteptare

Ton de aşteptare

Nu-i mai plictisi pe cei care te sună şi aşteaptă, ascultând tonul de apel obişnuit! Fii deosebit cu Ton-Ton! Alege-ţi unul sau mai multe tonuri de apel, care crezi că ţi se potrivesc şi pe care vrei să le audă o lume întreagă.
 

Cum funcţionează?

E foarte simplu! O poţi face sunând la 171 şi urmând instrucţiunile robotului, expediind un SMS ce conţine codul tonului la acelaşi număr, formând *555*2*6#ok din telefonul tău mobil sau accesând siteul http://tonton.md.

Doreşti diversitate? Atunci îţi poţi alege mai multe tonuri de apel active. Acestea se vor include în mod aleatoriu atunci când te sună cineva sau îţi poţi seta tonuri diferite, în funcţie de persoana care te sună. Mai mult decât atât... Nu te mai plictisi nici tu, atunci când îi suni pe amicii tăi. Acum poţi să le faci surprize de câte ori doreşti, comandându-le de pe telefonul tău mobil un ton de apel unic şi bucurându-te de el de fiecare dată când îi vei suna.

Ai patru opţiuni pentru aţi alege tonul!

1. Să suni la 171, unde poţi asculta şi face comandă din lista tonurilor de apel disponibile, pe care le poţi activa, atât pentru tine, cât şi pentru prietenii tăi1.

Tot aici poţi adăuga melodiile comandate la opţiunile Tonurile mele (tonurile active pentru moment, care pot fi setate diferit, în funcţie de persoana care te sună) sau Tonomat (mai multe Ton-Ton-uri alese de tine, care se vor include în mod aleatoriu atunci când te suna cineva).

2. Să formezi din telefonul tău mobil *555*2*6#ok, de unde poţi:

să comanzi/să anulezi serviciul Ton de aşteptare

să vezi lista Tonurilor tale şi să setezi tonuri de apel diverse pentru mai multe numere de telefon care te apelează şi se vor include în opţiunea Prietenii tăi

să vizualizezi tonurile incluse în Tonomat, care pot fi adăugate din opţiunea Tonurile mele

să activezi sau să dezactivezi opţiunea Melodia zilei.

3. Să accesezi siteul http://tonton.md, fereastra Login, unde vei introduce numărul tau de telefon şi vei primi parola pentru a accesa colecţia de tonuri şi opţiunile contului tău. Parola va fi diferită pentru fiecare accesare a siteului. Toate opţiunile, cum ar fi Melodii top, Locale, Ruseşti, Straine, Tonurile mele, Tonomat, Prietenii mei (lista numerelor prietenilor pentru care setezi diferite tonuri de apel), Descrierea serviciului pot fi accesate în urma autentificării tale.

4. Să trimiţi un SMS care va conţine codul tonului de apel la numărul 171.

Perioada de valabilitate

Tonurile de apel alese de tine sunt active pentru perioada de 30 de zile. La expirarea acestui termen, melodiile vor fi prelungite în mod automat. În afară de aceasta, în orice moment poţi să înlocuieşti tonul de apel curent cu unul nou, să adaugi noi tonuri la opţiunile Tonurile mele şi Tonomat sau să anulezi serviciul şi să revii la tonul de apel standard. Pentru a prelungi valabilitatea tonului de apel curent, sună la 171 şi urmează instrucţiunile vocale, expediază un SMS ce conţine codul tonului la acelaşi număr sau formează *555*2*6#ok şi accesează opţiunea Tonurile mele. Valabilitatea tonului se poate prelungi şi de pe web, primind parola şi accesând contul tău.

Pentru a anula serviciul Ton de aşteptare şi pentru a reveni la tonul de apel standard, sună la 171 şi alege opţiunea de anulare, expediază un SMS cu textul STOP la acelaşi număr sau formează *222*2*6#ok şi alege opţiunea Dezactivare serviciu.

Atenţie! La anularea tonului de apel, valabilitatea neconsumată nu se restituie.
 

Tarife

Utilizarea serviciului Ton de aşteptare presupune următoarele tarife:

1. Consultarea meniului Ton-Ton (apel la 171) – 1,20 lei/min2.

2. Navigarea prin meniul USSD (*171#OK) este gratuită.

3. Comanda unui ton din cele 4 categorii de preţ pentru tine sau prietenii tăi (cumpararea, prelungirea sau înlocuirea unui nou ton de apel): 

Categoria 1 - 10 lei;

Categoria 2 - 12 lei;

Categoria 3 - 16 lei;

Categoria 4 - 22 lei . 

4. Preţul pentru anularea serviciului Ton-Ton este echivalent tarifului pentru un SMS naţional obişnuit.Toate preţurile includ TVA.

nainte de iniţierea apelului, îţi recomandăm să te asiguri că ai bilanţ suficient pentru navigarea în meniul interactiv şi activarea melodiei solicitate.

2Pentru Abonament Moldcell Flexibil, apelul către 171 nu se supune pragului de tarifare.

Nota

Serviciul Ton de aşteptare este disponibil pentru toţi clienţii Moldcell – persoane fizice, funcţional pentru orice model de telefon mobil şi este foarte simplu de utilizat. Tonurile de apel pentru serviciul Ton de aşteptare sunt oferite de către partenerii Moldcell. Efectuarea primei solicitări la numărul 171 (apel, comanda SMS sau USSD) presupune înţelegerea şi acceptarea deplină de către abonat a condiţiilor de prestare a acestui serviciu. Partenerii Moldcell poartă răspundere deplină pentru calitatea şi drepturile de autor pentru tonurile de apel oferite, şi orice reclamaţii privind calitatea lor pot fi adresate exclusiv acestor parteneri.