Moldcell a semnat Declaraţia comună privind Micșorarea tarifelor de roaming între operatorii din Republica Moldova şi UE

Noutăți bune pentru abonații Moldcell! Moldcell a semnat Declaraţia comună privind Micșorarea tarifelor de roaming între operatorii din Republica Moldova şi UE. Această inițiativă reconfirmă scopul nostru de a aduce întreaga lume în mâinile tale pentru a trăi viața din plin.
 

În calitate de operator de telecomunicații, vom continua să oferim abonaților oportunitatea de a rămâne conectați și de a se bucura de comunicare transfrontalieră.Începând cu 1 ianuarie 2024, Moldcell va juca un rol crucial în reducerea tarifelor de roaming, facilitând integrarea. În schimb, operatorii din UE vor oferi reciproc reduceri la tarife pentru serviciile voce.

 



Carolina Bugaian, Directoare Generală Moldcell: „Suntem mândri de rezultatele pe care le-am obținut prin eforturile de colaborare cu autoritățile moldovenești și europene, precum și cu operatorii din UE și din Republica Moldova. Suntem încântați să continuăm negocierile privind acordurile de roaming și aducerea clienților noștri din Republica Moldova mai aproape de valorile UE. Acordurile viitoare vor permite clienților noștri să-și folosească telefoanele mobile în timp ce călătoresc în UE fără a suporta taxe suplimentare de roaming, făcându-i să se simtă ca acasă. Ne angajăm să negociem în continuare cu partenerii din UE și să implementăm soluții tehnice pentru a ne asigura că abonații noștri primesc cele mai bune servicii posibile.”

Aceste măsuri vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2024, oferind abonaților Moldcell posibilitatea să călătorească și să se bucure pe deplin de viață prin conectivitate liberă, acces, libertate de alegere și un sentiment de împuternicire. Ne mândrim cu rolul nostru în această inițiativă, punând întotdeauna clienții noștri pe primul loc și oferindu-le beneficii tangibile.