MOLDCELL şi ASEM lansează proiectul “VIITORUL TĂU ÎNCEPE ASTĂZI”

La 25 martie 2009, în prezenţa rectorului, profesorilor şi studenţilor Academiei de Studii Economice din Moldova, compania MOLDCELL a lansat noul proiect elaborat de operator în parteneriat cu ASEM.
“VIITORUL TĂU ÎNCEPE ASTĂZI” este un proiect de lungă durată care oferă studenţilor ASEM posibilitatea de a participa la ciclurile de workshop-uri conduse de specialiştii MOLDCELL. În cadrul workshop-urilor ce vor avea loc la ASEM, studenţii vor avea oportunitatea să ia cunoştinţă cu noile standarde ale mediului de afaceri modern, cu aşteptările şi exigenţele înaintate de angajatorii pieţei locale de muncă, toate prezentate de către profesioniştii companiei MOLDCELL.
“Ţara noastră are un bogat potenţial intelectual în care MOLDCELL consideră că este important să se investească. Prin transferul de cunoştinţe atât teoretice cât şi practice acest proiect va contribui la pregatirea noii generaţii de profesionişti din Moldova pentru angajarea lor în câmpul de muncă” a declarat directorul general MOLDCELL, Chiril Gaburici.
Orele MOLDCELL vor avea loc gratuit şi vor fi accesibilie tuturor studenţilor ASEM, indiferent de facultate sau specialitate, care vor dori să frecventeze workshop-urile respective.
Temele propuse pentru ciclul de workshop-uri ce vor avea loc până la finele anului de studiu curent sunt:
“Dezvoltarea carierei profesionale a tânărului absolvent”,
“Angajat motivat – client motivat”,
“Marketing: ciclul de viaţă al produsului”,
“Controlul intern al companiei. Codul de etică şi conduită” ş.a.
Proiectul “VIITORUL TĂU ÎNCEPE ASTĂZI” face parte din seria de activităţi ale companiei MOLDCELL care promovează businessul social responsabil şi îşi propune susţinerea tinerei generaţii, considerând-o ca fiind cea mai bună investiţie în viitorul de succes al Moldovei. Unul din astfel de activităţi ale operatorului este şi proiectul anual ”Bursa MOLDCELL” care a fost lansat în premieră pentru Moldova în anul 2005. Bugetul total alocat pentru burse, în cadrul celor patru ediţii ale proiectului, constituie peste 68000$, cifra totală a beneficiarilor enumerând 85 studenţi, 18 dintre care, sunt acum angajaţi ai companiei.