E timpul să vorbiți NELIMITAT!

Ai noștri sunt oameni frumoși, oameni de treabă, oameni cumsecade. De aceea, ai noștri merită tot ce-i mai bun: cele mai multe reduceri, cele mai moderne dispozitive mobile și... comunicare NELIMITATĂ! Treceți la Moldcell, fără să Vă schimbați numărul, beneficiați de apeluri nelimitate și fiți în rând cu ai noștri, care, în semn de recunoștință pentru că deja sunt cu noi, primesc și ei posibilitatea de a vorbi NELIMITAT, cu ai noștri, ai lor și toți ceilalți, oricât doresc!

E timpul pentru libertate! Vedeţi mai jos, ce surprize V-am pregătit, din 1 iulie!

  • Oferta SRL – toți clienții care aleg una dintre cele 3 opțiuni cu minute naționale incluse (la 20, 30 și 60 lei lunar) primesc 3 luni de convorbiri gratuite și nelimitate între colegi (CUG).
  • Business Complet devine și mai avantajos. Pe lângă faptul că în toate opțiunile tarifare cantitatea minutelor naționale acordate ajunge până la NELIMITAT, pentru aceeaşi plată lunară, toți clienții existenți vor beneficia și de trafic Internet inclus. Adițional, fiecare opțiune vine cu telefon inclus în ofertă, la doar 1 leu.
  • Știri bune și pentru cei care au Business Plus. De acum înainte, opțiunea Plus 600 va include convorbiri nelimitate în rețea, iar Plus 1000 – apeluri nelimitate în orice reţea națională. În plus, toți utilizatorii noi și existenți vor avea trafic Internet inclus până la 5 GB lunar.
  • Și dacă vorbim de telefoane, aici avem o promisiune pentru Dumneavostră – la Moldcell Business acestea niciodată nu vor costa mai mult de 1 leu. Cele mai moderne smartphoneuri și tablete sunt disponibile la doar 1 leu, cu orice abonament Business Plus, Business Complet sau cu achitare în rate.
  • Nelimitat. Am decis să facem comunicarea nu doar avantajoasă, dar și... nelimitată! De aceea, pentru prima dată în Moldova, lansăm oferta care include convorbiri nelimitate cu orice număr din ţară, indiferent de rețea, la doar 160 lei lunar. Impresionant, nu-i așa?
  • Mclub – programul exclusiv de reduceri cu telefonul mobil, care a fost inițial lansat doar pentru clienții Business, devine cea mai mare rețea din Moldova, fiind extins și relansat într-o formulă nouă. Peste 70 parteneri (restaurante, cafenele, magazine etc.) vor oferi cele mai atractive oferte și reduceri pentru toți clienții Abonament și Business. Dumneavoastră puteți fi atât membru, cât și partener al proiectului.

Pentru detalii, sunaţi la 022 20 60 60.